MISIEK98 napisał/a:
ludzie to jest tragediaq znałem tych młodych ludzi i niema poco takich glupot wypisywac pomyslcie troche
Tragedią jest ich głupota, bo oni nie jechali 50 km/h tylko o wiele więcej. I tak jak Esne Ci powiedziała tu jest SADISTIC i tu nie ma rozczulania się nad czyimś nieszczęściem tylko podziwiamy efekty specjalne
grauper napisał/a:
Ale żescie zaczeli pierdolić. Niedłógo zacznie sie jak na demotywatorach. "eee suchar było" " eee do dupy" " ooo kurrwa nudne". Wyluzujcie troche ;] Ps. i może troche kultury panowie co ?? Jak tacy odwarzni żeby wrzucać sobie na publicznym forum to może na solo sie zgadacie hy ?? Będzie po problemie.
Ps. A co do tematu to audi ekstra XD strażacy musieli miec niezłą zabawe z wydłubywaniem tych ludzi ze środka ;p
Słuszna uwaga, ale na początku tzn. w poprzednim moim wątku byłem kulturalny, ale koledze Clio znowu coś nie pasuje to już kultura się wyłączyła, bo w kaszę sobie nie dam dmuchać. A jak on ma problem to po prostu może tego nie oglądać i nie będzie miał problemu. Tłumaczyłem to kilka postów wcześniej. Kultura jest dla kulturalnych ludzi, a jak ktoś jej nie ma to mu kulturalnie nie wytłumaczysz, bo chociaż byś chciał to i tak nie zrozumie normalnym polskim językiem.