18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:26
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Zginęły trzy osoby. Audi rozbiło się na drzewie

Audi pędziło w kierunku Olsztyna. W okolicy Tylkowa wyleciało z drogi i uderzyło w drzewo. Trzy osoby zginęły na miejscu. Jedna w stanie ciężkim trafiła do szpitala.
Jadący w kierunku Olsztyna kierowca audi A4 wypadł na zakręcie z drogi i uderzył autem najpierw w jedno, a następnie bokiem w drugie drzewo.

Kierowca oraz dwoje pasażerów, 19-letnia kobieta i o rok straszy mężczyzna (uczniowie Zespołu Szkół w Szczytnie)ponieśli śmierć na miejscu. Trzecia pasażerka, 26-letnia mieszkanka Szczytna została przetransportowana śmigłowcem do szpitala w Olsztynie. Wypadek wydarzył się we wtorek po 18.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
bania88 2009-06-18, 10:19 1
"audi widac ze ""BYLO"" bez wypadkowe.. bo inaczej to by sie rozpadlo na pol jak bmw kolo slupska" ale teraz ziomek taka glupote pierdolneles ze slow mi brak, az mi sie nie chce ci tlumaczyc ;D
Zgłoś
E................e 2009-06-18, 10:20
bania88 napisał/a:

"audi widac ze ""BYLO"" bez wypadkowe.. bo inaczej to by sie rozpadlo na pol jak bmw kolo slupska" ale teraz ziomek taka glupote pierdolneles ze slow mi brak, az mi sie nie chce ci tlumaczyc ;D

naucz się używać opcji cytowania
Zgłoś
KAROL666 2009-06-18, 10:23 1
bania88 napisał/a:

naucz sie cytowania jak taki madry jestes widac ze nieznasz sie na autach ........
Zgłoś
S................h 2009-06-18, 10:23 1
wydaje mi się, ze nie złapaliście sensu tych fotek... spójrzcie jakie mamy piękne i mocne lasy!!
Zgłoś
.................. 2009-06-18, 10:27 3
Smh napisał/a:

piękne i mocne lasy

Zwłaszcza drzewa w nich, swoją drogą grzybki bardziej interesują tych panów niż zaistniała sytuacja:

Zgłoś
DMN 2009-06-18, 10:47 1
Tiaaa grzyby w polowie czerwca... Jak bys sie przyjrzal to bys zauwazyl, ze jakies czesci auta leza miedzy drzewami. Oni pewnie szukaja reszty ;]
Zgłoś
.................. 2009-06-18, 10:53 2
DMN, ło kurwa. Poważnie?
Zgłoś
M................8 2009-06-18, 14:13 2
ludzie to jest tragediaq znałem tych młodych ludzi i niema poco takich glupot wypisywac pomyslcie troche
Zgłoś
A................t 2009-06-18, 15:12 1
DMN napisał/a:

Tiaaa grzyby w polowie czerwca... Jak bys sie przyjrzal to bys zauwazyl, ze jakies czesci auta leza miedzy drzewami. Oni pewnie szukaja reszty ;]

Grzyby już się pojawiły.
Zgłoś
E................e 2009-06-18, 15:16
MISIEK98 napisał/a:

ludzie to jest tragediaq

tragedie to ja akceptuje w teatrze, tu jest sadistic
Zgłoś
S................h 2009-06-18, 17:22 2
tragedia nie tragedia, jakby powiedzial moj znajomy: "selekcja naturalna, skoro nie uwazali jak robili to teraz niech robia (ich rodzice) jak uwazaja..."
Zgłoś
dawidfromhell 2009-06-18, 23:11 1
MISIEK98 napisał/a:

ludzie to jest tragediaq znałem tych młodych ludzi i niema poco takich glupot wypisywac pomyslcie troche

Tragedią jest ich głupota, bo oni nie jechali 50 km/h tylko o wiele więcej. I tak jak Esne Ci powiedziała tu jest SADISTIC i tu nie ma rozczulania się nad czyimś nieszczęściem tylko podziwiamy efekty specjalne

grauper napisał/a:

Ale żescie zaczeli pierdolić. Niedłógo zacznie sie jak na demotywatorach. "eee suchar było" " eee do dupy" " ooo kurrwa nudne". Wyluzujcie troche ;] Ps. i może troche kultury panowie co ?? Jak tacy odwarzni żeby wrzucać sobie na publicznym forum to może na solo sie zgadacie hy ?? Będzie po problemie.

Ps. A co do tematu to audi ekstra XD strażacy musieli miec niezłą zabawe z wydłubywaniem tych ludzi ze środka ;p

Słuszna uwaga, ale na początku tzn. w poprzednim moim wątku byłem kulturalny, ale koledze Clio znowu coś nie pasuje to już kultura się wyłączyła, bo w kaszę sobie nie dam dmuchać. A jak on ma problem to po prostu może tego nie oglądać i nie będzie miał problemu. Tłumaczyłem to kilka postów wcześniej. Kultura jest dla kulturalnych ludzi, a jak ktoś jej nie ma to mu kulturalnie nie wytłumaczysz, bo chociaż byś chciał to i tak nie zrozumie normalnym polskim językiem.
Zgłoś
Pomocnik Św. Mikołaja 2009-06-18, 23:28 1
Znałam ludzi Dziwnie się patrzy na takie coś jak wiesz że to były znajome twarze, dlatego pozostawię to bez komentarza. Bez kitu.
Zgłoś
Centurion 2009-06-18, 23:35 1
Kiedyś w mojej małej mieścinie dziewczyna którą znałem z widzenia wracała z kolegami w piątke samochodem z dyskoteki za miastem, siedziała na środku na tylnim siedzeniu. Kierowca był z lekka wypity i na zakręcie zjechał z drogi i przywalił w ogrodzenie jakiegoś gospodarstwa. Kolesiom nic się nie stało kompletnie, natomiast pręt z ogrodzenia przebił przednią szybę w połowie szerokości i głowę ich koleżanki na wysokości czoła. Trumny na pogrzebie nie otwierali...

Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Zgłoś
dawidfromhell 2009-06-18, 23:50 1
interesujący przypadek, ale z drugiej strony nie jeżdżę po pijanemu i z pijanymi. Taka ogólna zasada.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem