Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Auta bez przeglądu, kierowcy bez prawa jazdy... Dobrze że mężczyźni nie mogą tu przyjechać bo ta swołocz mentalnie niczym od ruskich się nie różni.
Spokojnie, zaraz dolacza do swoich kobiet i rodzin i bedziemy mieli rozjebany kraj.
Barany co dra ryja w necie o ruskich onucach na ludzi, ktorzy wiedza co sie stanie, to obudza sie jak bedzie za pozno.
Juz niebawem w Polkrainie banderowcy beda tak robic codziennie.
I bardzo dobrze, niech wypie**olą wszystkich pieszych będę mógł spokojnie sobie jeździć
ty idioto.
Zaśmierdziało ruską onucą, czy mi się wydaje?
zmien majty, podmyj sie, bedzie lepiej
ty idioto.
zaczekaj jeszcze troche bedziesz mial ukrainski meksyk
Kacapskie ścierwa w natarciu
zamknij dobrze drzwi, zabarykaduj to Ci rodzice nie wejda do pokoju
ojjjj.... tak jakby w Polkrainie Polkraińcy nie odpierdalali podobnych numerów... nie trzeba straszyć od razu ukraińcami. Odniose się jeszcze do wypowiedzi... kolegi, że "samochody bez przeglądu, kierowcy bez prawka". Ehhh... to, że samochód ma przegląd nie znaczy, że jest sprawny to, że kierowca ma prawo jazdy nie znaczy, że umie jeździć... W gruncie rzeczy ludzie wszedzie tacy sami.
na ukrainie wypuszczono w chuj wiezniow "chcacych bic sie za ukraine" chwile pozniej wpuszczono do polski 80k MĘZCZYZN "chcacych bic sie za ukraine" Nie strasze.. trzeba laczyc watki.
Już niedługo, kacapski trolu, rubelki nie wpłyną na konto
przed wojna na sadisticu jechalo sie rowno po ukrach zwyrodnialcach i podludziach ruskach jednakowo... teraz napisz cos zlego o banderowcach to odrazu jakies kurwy zaczna plakac : "ruska onuco, ruski trollu chlip chlip"
zalosne - zmienicie zdanie jak przy covidzie. Na poczatku pierdolenie - "nosic maseczki", "2m dystansu", "zebys kurwa zdechl na covida", "20 moich znajomych zmarlo na covid w tym 10 zawodowych sportowcow w wieku 20-25lat"
Po 2 latach tej jebanej sciemy wiekszosc sie ogarnela (zostaly jakies zjeby i kurwiesyny placzace, ze trzeba nosic maseczke, pandemia sie nie skonczyla chlip chlip)
Ile czasu wam trzeba na ogarniecie tego tematu? :/
Ukry mogą, ważne że nie ruskie
3 razy zbieralem sie na odpisanie ale twoj komentarz jest tak glupi, ze nadajesz sie jako admin do osrodka monitorowania zachowan rasistowskich... tam twoje miejsce, nie ze wzgledu na poglady - ze wzgledu na inteligencje
lepiej być ,,ruską onucą,, niż bandeowskim cwelem
Moi
Teraz każdego kto nie jest za przyjmowaniem Ukraińców, bo nie niesie to nic dobrego, będą nazywać ruską onucą?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów