18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
brylant1412 2021-07-28, 22:13
gościu tylko machnął ręką i powiedział już po chłopie

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
Kurde26 2021-07-28, 22:16
Wstawaj nie udawaj. Ja gorzej miałem
Zgłoś
Seligos 2021-07-28, 22:27 1
Zauważyliście że oni w tych chińskich fabrykach, już prawie bez emocji podchodzą do takich wypadków ? W Polsce jakby coś się takiego działo to by był wielki chaos, panika i w pizdu dziennikarzy. Tam Ci ludzie na pełnym luzie odciągają ciało i idą po następnego do czyszczenia maszyny.
Zgłoś
marcino_zly 2021-07-28, 22:29
Na jego miejsce mają już więcej niż 10 chętnych.
Czas leci nieublagalni ucieka.
Teraz już z 50 jest pewnie.
Więcej takich maszyn!!!
Zgłoś
miedzianek 2021-07-29, 0:11
Zderzacz hadronów, tylko zamiast atomów jako pocisków używa się ludzi
Zgłoś
raistpol 2021-07-29, 0:40 2
mieszał napisał/a:

Ja pierdolę, co tu się dzieje, co za popierdolone komentarze, pierwsze tu widzę, co tu się odpierdala, jakie zjeby tu się udzielają, ni chu ja nie mają skończonej 18, dzieci kurwa jakieś z kąś, o cie huj, nie wchodzę więcej w komentarze tylko oglądam, bo mi się popierdoli w systemie od takiego pierdolenia. - ,,Kurwa nie łaskocz bo zaraz przypierdole.... mówiłem?', albo ,,Produkuje wypełniacz do trumien ", a ić Pan w huj

o kurwa, ale pierdolony analfabeta

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
Folur 2021-07-29, 1:28 1
Seligos napisał/a:

Zauważyliście że oni w tych chińskich fabrykach, już prawie bez emocji podchodzą do takich wypadków ? W Polsce jakby coś się takiego działo to by był wielki chaos, panika i w pizdu dziennikarzy. Tam Ci ludzie na pełnym luzie odciągają ciało i idą po następnego do czyszczenia maszyny.

Dziwi Cię to? 1. Jest ich ponad miliard 2. Wszyscy do siebie podobni 3. Podobnie jak hindusi wierzą że życie ziemskie to tylko gorsza i "przejsciowa" forma życia we wszechswiecie, wiec smierc to "wyzwolenie" z niej...jeszcze cos dodac?
Zgłoś
Zasysacz 2021-07-29, 8:14
Kris891 napisał/a:

Czy ktoś może wie do czego służy ta maszyna,bo pierwszy raz na oczy widzę coś takiego. Do produkcji opon czy czegoś innego ?

Ta dokładnie to maszyna konfekcyjna do produkcji opon, miałeś coś wspólnego z branża ? Bo to nie łatwe domyśleć się co to
Zgłoś
mama890 2021-07-29, 13:14
jest to maszyna ktora składa opony, operator to konfekcjoner

to co jebło to bęben który pod ciśnieniem się rozkłada żeby nałożyć na siebie jakieś drutówki, boki i opasanie, to wszystko robi się przy panelu sterującym (elektryk ma więcej uprawnień do ingerowania w ciśnienia maszyny, sam operator nie wiele może zmieniać) a tutaj widzimy że on się z tym szarpał i chorobowe z jego winy XD
Zgłoś
mieszał 2021-07-29, 21:46
raistpol napisał/a:

o kurwa, ale pierdolony analfabeta

O kurwa, ale pierdolony cweluś.
Zgłoś
Mez 2021-07-30, 23:35
Cholera nawet na zwolnieniu o połowę jest za szybko. Ten co machał ręką to pewnie nie pierwszy raz
Zgłoś
Seligos 2021-08-04, 2:47
Folur napisał/a:

Dziwi Cię to? 1. Jest ich ponad miliard 2. Wszyscy do siebie podobni 3. Podobnie jak hindusi wierzą że życie ziemskie to tylko gorsza i "przejsciowa" forma życia we wszechswiecie, wiec smierc to "wyzwolenie" z niej...jeszcze cos dodac?

Nie no wiadomo statystyki są jakie są..... ale z tym wyzwoleniem, co jeśli się wszyscy oni się pomylili i to ziemskie życie to maks co od wszechświata dostają? Może na nanosekunde przed zgnieceniem go się cieszył myślą "no nareszcie koniec tej udręki" ..... a tu nagle taki chuj. Tylko czarne przed oczami i koniec. Nie wiem co będzie po naszej śmierci. Można całe życie trwać w beznadziei i tylko czekać na własną śmierć i postawić wszystko na kartę zbawienia. Albo być totalnym debilem bez zasad który tylko myśli o sobie i postawić wszystko kartę Tu i Teraz. Cokolwiek by się nie wybrało chyba fajnie jest grać kilkoma kartami Być trochę popierdolonym aby sobie to życie na ziemi uprzyjemniać i urozmaicać, oraz być przy okazji być po prostu empatycznym do reszty ludzi, mieć odrobinę nienaruszalnych zasad i po prostu nie być kurwą dla innych.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów