Czas leci nieublagalni ucieka.
Teraz już z 50 jest pewnie.
Więcej takich maszyn!!!
Ja pierdolę, co tu się dzieje, co za popierdolone komentarze, pierwsze tu widzę, co tu się odpierdala, jakie zjeby tu się udzielają, ni chu ja nie mają skończonej 18, dzieci kurwa jakieś z kąś, o cie huj, nie wchodzę więcej w komentarze tylko oglądam, bo mi się popierdoli w systemie od takiego pierdolenia. - ,,Kurwa nie łaskocz bo zaraz przypierdole.... mówiłem?', albo ,,Produkuje wypełniacz do trumien ", a ić Pan w huj
o kurwa, ale pierdolony analfabeta
i tak mnie jebie twoje zdanieZauważyliście że oni w tych chińskich fabrykach, już prawie bez emocji podchodzą do takich wypadków ? W Polsce jakby coś się takiego działo to by był wielki chaos, panika i w pizdu dziennikarzy. Tam Ci ludzie na pełnym luzie odciągają ciało i idą po następnego do czyszczenia maszyny.
Dziwi Cię to? 1. Jest ich ponad miliard 2. Wszyscy do siebie podobni 3. Podobnie jak hindusi wierzą że życie ziemskie to tylko gorsza i "przejsciowa" forma życia we wszechswiecie, wiec smierc to "wyzwolenie" z niej...jeszcze cos dodac?
Czy ktoś może wie do czego służy ta maszyna,bo pierwszy raz na oczy widzę coś takiego. Do produkcji opon czy czegoś innego ?
Ta dokładnie to maszyna konfekcyjna do produkcji opon, miałeś coś wspólnego z branża ? Bo to nie łatwe domyśleć się co to
to co jebło to bęben który pod ciśnieniem się rozkłada żeby nałożyć na siebie jakieś drutówki, boki i opasanie, to wszystko robi się przy panelu sterującym (elektryk ma więcej uprawnień do ingerowania w ciśnienia maszyny, sam operator nie wiele może zmieniać) a tutaj widzimy że on się z tym szarpał i chorobowe z jego winy XD
Dziwi Cię to? 1. Jest ich ponad miliard 2. Wszyscy do siebie podobni 3. Podobnie jak hindusi wierzą że życie ziemskie to tylko gorsza i "przejsciowa" forma życia we wszechswiecie, wiec smierc to "wyzwolenie" z niej...jeszcze cos dodac?
Nie no wiadomo statystyki są jakie są..... ale z tym wyzwoleniem, co jeśli się wszyscy oni się pomylili i to ziemskie życie to maks co od wszechświata dostają? Może na nanosekunde przed zgnieceniem go się cieszył myślą "no nareszcie koniec tej udręki" ..... a tu nagle taki chuj. Tylko czarne przed oczami i koniec. Nie wiem co będzie po naszej śmierci. Można całe życie trwać w beznadziei i tylko czekać na własną śmierć i postawić wszystko na kartę zbawienia. Albo być totalnym debilem bez zasad który tylko myśli o sobie i postawić wszystko kartę Tu i Teraz. Cokolwiek by się nie wybrało chyba fajnie jest grać kilkoma kartami Być trochę popierdolonym aby sobie to życie na ziemi uprzyjemniać i urozmaicać, oraz być przy okazji być po prostu empatycznym do reszty ludzi, mieć odrobinę nienaruszalnych zasad i po prostu nie być kurwą dla innych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów