Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
JPRD, JAK SIĘ ZESRALI DO KAMERZYSTY.
A oglądać każdy chce.
Korek w takich wypadkach zawsze jest po obu stronach czy nagrywa czy nie nagrywa, każdy z was dzbany instynktownie zwolni co najwyżej będziecie siebie oszukiwać że was to nie interesuje
Bredzisz, jak ksiądz z ambony.
A oglądać każdy chce.
Korek w takich wypadkach zawsze jest po obu stronach czy nagrywa czy nie nagrywa, każdy z was dzbany instynktownie zwolni co najwyżej będziecie siebie oszukiwać że was to nie interesuje
Tak.. i barany robia wypadek po drugiej stronie. Jak bede chcial sobie popatrzec to poszukam informacji w internecie. Jebani kretyni.
Bo kurwa debil w ciezarowce w zestawie na ekspresowce trzyma Ci sie na zderzaku. Mialem wlasnie taka sytuacje wczoraj na s3 zwalniam juz za ciezarowka bo bedzoemy zjezdzac w zjazd, a cos sie przykorkowalo na serpentynie. A debil za nami podjezdza mi na 3 metry pod zderzak z tylu. Kurwa, kierowcy ciezarowek, zawodowi. Najwieksi debile.
Nigdy nie dopuszczam by jechać dłuższa chwile między zestawami... później się kończy jak na tym filmie.
A następny dzban to nagrywa tworząc korek zamiast jechać
Mnie się podoba materiał. Poświęcił się a dzbany to kierowcy samochodów ciężarowych co wyprzedają na autostradach dwupasmowych. Chuj im w oko w plecy i w ucho.
O, właśnie. Jak mnie wkurwiają takie buraki, co zwalniają żeby sobie kurwa popatrzeć! Policja powinna bez litości jebać za to mandaty. W kostnicy niech się debil zatrudni to się napatrzy.
A oglądać każdy chce.
Nie, kurwa. Nie chcę oglądać, tylko jechać! Nie zwolnię ani instynktownie, ani celowo, bo chuj mnie to obchodzi.
Korek jest po drugiej stronie właśnie dlatego, że jakieś barany chcą sobie popatrzeć. Wystarczy jeden taki debil na dziesięciu i cierpią wszyscy.
Mnie się podoba materiał.
Widocznie mało jeździsz.
i bardzo kurwa dobrze
I przez takich kurwa żądnych sensacji jebanych gapiów, później korek na przeciwległym pasie na godzinę stania.
Nie pochwalam zachowania, ale gdy wypadek warty uwiecznienia to można dać dyspensę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów