📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Boli od samego patrzenia.
Uraz kostki jest częsty przy wypadkach samochodowych, w których kierowca np. wciskał mocno pedał hamulca w trakcie uderzenia.
Uraz kostki jest częsty przy wypadkach samochodowych, w których kierowca np. wciskał mocno pedał hamulca w trakcie uderzenia.
Poziom ludzi na sadolu sięga dna. Jebane napływki. Przecież to oczywiste, żę kostka poszła w chuj podczas wypadku. Adrenalina i szok zagłuszyły ból, a spacerek ją poprostu dokończył.
to wina białych
spokojnie, pewnie w szpitalu zdążył podjebać jakiś cewnik, wenflon, czy co tam można podjebać, tylko po to, żeby z wprawy nie wyjść
kubol napisał/a:
Ewidentny niedobór wapnia- widac po kosciach i kolorze "skóry"
Zgadza się, zdecydowanie brakuje mu wapna, którym bo go przysypali w lesie, 3 metry pod ziemią.
Ewidentny niedobór wapnia- widac po kosciach i kolorze "skóry"
Po kolorze skóry, to widać ewidentny niedobór wapna
I tak krystyna ronaldo zakończy swoją karierę XD
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów