ładne grzmotnięcie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
myślę, że w kraju gdzie kierowcy dopuszczają się wyprzedzania z prawej strony, takie kwiatki to codzienność
sam nie wiem pener, po kiego chuja CI stawiam kolejne piwa jak i tak masz ich tyle, że ja pierdole i jeszcze więcej :/
brakowało tylko rosyjskiego pozdrowienia
@ Co_Ja_Pacze?
Częsty widok również na polskich drogach.Mi się zdarzyło czasem tak wyprzedzić, ale jaki inny sposób na dwóch pajaców w ciężarówkach jeden od drugiego jedzie 2km/h szybciej, a wyprzedzać się muszą niekiedy nawet pajace specjalnie blokują.
Jakbym zobaczył że jest pijany to bym mu jebnął... a serio to pewnie bym nic nie zrobił
Częsty widok również na polskich drogach.Mi się zdarzyło czasem tak wyprzedzić, ale jaki inny sposób na dwóch pajaców w ciężarówkach jeden od drugiego jedzie 2km/h szybciej, a wyprzedzać się muszą niekiedy nawet pajace specjalnie blokują.
Jakbym zobaczył że jest pijany to bym mu jebnął... a serio to pewnie bym nic nie zrobił
A ja pierdole wrzucać dziesiąty filmik do komentarzy, powiem tyle : LORD się rozsiadł w swoim kurwa białym rumaku i czeka aż przyjdą poszkodowani wtedy on będzie mógl im napluć w twarz bo jest pojebany
Jakie kurwa grzmotnięcie? Czy Wy tu kurwa widzicie grzmotnięcie bo ja tylko lekkie przytarcie. Coś się chyba pojebało komuś...
Coś nudno na tej drodze, na poboczu też nudno... hm nie lubię czerwonego, jebnę w pedała.
o tak to właśnie jest jak ktoś nagrywa jazdę samochodem to zawsze jakiś wypadek!!
Kamm napisał/a:
Dachowanie kabrioletem. To jest to:-)
Sam kurwa jesteś kabriolet. To Pickup idioto.
ale go podciął
Hie hie, latający rekinek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów