Chyba chcieli zrobić cabrio
Chyba chcieli zrobić cabrio
-"Dobra, patrz..."
Jestem specjalistą od wypadków drogowych, stwierdzam winę kierowcy Opla Omegi, jechał za szybko i uderzył w stojącą naczepę.
Dziękuje Pozdrawiam
Pozdrowienia dla kumatych.
"Leszka Czarnego nigdy nie zapomni swojego"
Juz tlumacze... dozwolone do 40kmh zapierdalasz 150kmh, zle wlecisz w zakret = wylecisz z niego ejszcze gorzej, np lecac na przyczepe
Po pierwsze:
Nie ma tam ograniczenia
Po drugie nie ma tam żadnego zakrętu.
Po trzecie najwięcej gadają Ci co tam nie przejeżdżali nigdy droga jest bardzo ładna tylko za pewne prędkość którą jechali była nie dostosowana do warunków, tył napęd i za pewne letnie opony. lekki poślizg przy temp. 0st i padającym zmrożonym deszczu dały efekt...
I oczywiście szkoda młodych osób
18 latek który zginął w tym wypadku to mój sąsiad a jednocześnie przyjaciel. Te głupoty które piszecie kurwy jebane to aż płakać się chce. Bez mózgu który napisałeś że chcieli zrobić sobie cabrio , ja Ci mogę z mordy zrobić jeżeli tylko tego chcesz. Nie macie za grosz współczucia i macie wyjebane czy jego rodzina to widzi czy nie. Pomyślcie na następny raz o tym co wstawiacie barany bo rodzinę to boli 100 razy mocniej niż mnie. Nie życzę sobie kurwa nie życzę takich kurwa komentarzy bo teraz wy wychodzicie na jebanych gimbów szukających sensacji.
pozdro dla pryszczatych
Pomyliłeś portale 16 letni trądzikowy pryszczu.
18 latek który zginął w tym wypadku to mój sąsiad a jednocześnie przyjaciel. Te głupoty które piszecie kurwy jebane to aż płakać się chce. Bez mózgu który napisałeś że chcieli zrobić sobie cabrio , ja Ci mogę z mordy zrobić jeżeli tylko tego chcesz. Nie macie za grosz współczucia i macie wyjebane czy jego rodzina to widzi czy nie. Pomyślcie na następny raz o tym co wstawiacie barany bo rodzinę to boli 100 razy mocniej niż mnie. Nie życzę sobie kurwa nie życzę takich kurwa komentarzy bo teraz wy wychodzicie na jebanych gimbów szukających sensacji.
Pozdro dla kumatych!!!11 Tylko bug może nas sądzić!!!!1
Pozdro dla chłopaczynuw patrzących zza krat!
Twoj sasiad powinien isc do fryzjera a nie przystrzygac sie przyczepa.
P.S Triple kill! one one one!
Jak się jest pojebem to można akurat u mnie w mieście to jest i to jest odcinek drogi szeroki jak cholera to jest kurwa talent....Jak można się tak wjebać w przyczepę która stoi na parkingu?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów