Teraz jest problem. Ogrodzenie trzeba naprawić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Czekam...
... z prawej...
... z lewej...
... może jednak z prawej...
... a może...
... szfak... tego się nie spodziewałem.
Czekam na atak wagoników metra…
... z prawej...
... z lewej...
... może jednak z prawej...
... a może...
... szfak... tego się nie spodziewałem.
Czekam na atak wagoników metra…
Helikopter rozbił się na ulicy mieszkalnej w Joinville w Brazylii. Zanim eksplodował okoliczni mieszkańcy uratowali nastolatka- Daniela da Silva, lat 18- na zwolnieniu warunkowym z półotwartego więzienia za handel narkotykami! z płonącego wraku.
Helikopter był prowadzony przez firmę air-taxi i organizował wycieczki do parku rozrywki.
Pozostałe ofiary zostały zidentyfikowane jako pilot Antonio Mário Franco Aguiar, 57, drugi pilot Bruno Siqueira, 20, oraz pasażer, który nie został wymieniony. Uważa się, że Silva i inny pasażer próbowali porwać helikopter, aby użyć go w celu odbicia więźnia. Po katastrofie policja znalazła w środku dwie bronie. Teraz śledczy czekają przy szpitalnym łóżku, żeby przesłuchać da Silve.
Tutaj film z akcji ratunkowej:
liveleak.com/view?t=u0WJ2_1520851203
Helikopter był prowadzony przez firmę air-taxi i organizował wycieczki do parku rozrywki.
Pozostałe ofiary zostały zidentyfikowane jako pilot Antonio Mário Franco Aguiar, 57, drugi pilot Bruno Siqueira, 20, oraz pasażer, który nie został wymieniony. Uważa się, że Silva i inny pasażer próbowali porwać helikopter, aby użyć go w celu odbicia więźnia. Po katastrofie policja znalazła w środku dwie bronie. Teraz śledczy czekają przy szpitalnym łóżku, żeby przesłuchać da Silve.
Tutaj film z akcji ratunkowej:
liveleak.com/view?t=u0WJ2_1520851203
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów