film na początku jak wiele innych z wypadkami ale potem ujawnia się cały ludzki dramat w takich sytuacjach.
Kto się czuje na siłach polecam całość.
Stary, co ty pierdolisz, auto na nagraniu stoi już 5 sekund i dopiero tamten w niego wjeżdża. Bez problemu jesteś w tym czasie w stanie zahamować nawet ze 100km/h. Albo był totalnym zjebem i "nie zauważył" albo coś musiało mu się stać - może zasłabł - cholera wie. Chociaż hamowanie widać dopiero przed samym autem.
A ten drugi jak miał niby zareagować? za każdym razem jak jak skręcasz w lewo to potem ciągle patrzysz się w lusterko wsteczne czy nikt ci w dupę nie wjeżdża? Nie spodziewałbym się, że ktoś mi wjedzie w dupę po 5 sekundach od zatrzymania
los potrafi być przewrotny a ja ci życzę za 6 lat z własnej winy przetrącisz w wypadku własnemu 2 letniemu gówniaków kręgosłup... nie zapomnij wtedy wrzucić na sadola zdjęć pośmiertnych a jeszcze lepiej filmiku jak mu się głowa nie chce trzymać prosto.
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!los potrafi być przewrotny a ja ci życzę za 6 lat z własnej winy przetrącisz w wypadku własnemu 2 letniemu gówniaków kręgosłup... nie zapomnij wtedy wrzucić na sadola zdjęć pośmiertnych a jeszcze lepiej filmiku jak mu się głowa nie chce trzymać prosto.