📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Aż się zdziwiłem, że nie było żadnego Aale urwał, ale żeś się popisał itp. btw. Stecu wyklepie
Niby dlaczego doszczetnie ? z karoseri do wymiany body kit i lampy. zawieszenie to mozna za grosze zrobic podluznica pewnie cala , silnik na 100% caly moze maly wklad + chlodnica i intercooler no i wszystkie poliuretany bo zapewne nie wytrzymaly takiego przeciazenia ale to i tak go taniej wyjdzie niz budowa nowego ...
hehe to mój ziomek jest Znam i jego i jego ojca- Wieśka. Często auta robię u nich na warsztacie. Bedą miały chłopaki z teamu trochę klepania
Akurat zakup nowego Evo nie będzie raczej dla niego problemem skoro są właścicielami polskiej filli Ralliartu;p
bo jeździc trzeba umieć - ja tak codziennie zapierdalam do pracy ;] i bez mandaciku i stłuczki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów