rozchodzi to....
rozchodzi to....
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie jest to centrum logistyczne gdzie wszyscy są przyzwyczajeni do ruchu ciężarówek i wiedzą jak się zachować.
Nie, nie wszyscy. Często gęsto u mnie pod robotą zdarzają się sytuację, gdy ktoś chodzi/przebiega pomiędzy cofającymi tirami. Niektórzy nawet autami próbują je omijać co kilkukrotnie skończyło się stłuczką, także nie. Nie wszyscy wiedzą jak się w takich miejscach zachować.
Kierowca debil.Na posesji przy wąskiej ulicy,gdzieś w osiedlu....W takim miejscu powinien poprosić kogoś o pomoc w wyjechaniu,tym bardziej że zastawiał chodnik.
Nie jest to centrum logistyczne gdzie wszyscy są przyzwyczajeni do ruchu ciężarówek i wiedzą jak się zachować.
Tak to jest centrum logistyczne, Tam jest miejsce dostaw dla biedronki
Wszystko faj ie ale na tym filmie typ też ma to lusterko więc co za pierdolenie że jej nie widzi
Facet ma 3 lustra do ogarnięcia naraz, przed ruszeniem możliwe, że sprawdził lustro frontalne ale jej nie było a nie może jechać do przodu i patrzeć cały czas w nie bo pewnie ma jeszcze dwie strony drogi do sprawdzenia by się włączyć do ruchu czyli takie stwierdzenie do dupy bym powiedział, Panowie to nie jest auto osobowe, że jest tak łatwo. Niestety moim zdaniem wina leży po obu stronach.
Kurwa, przynajmniej raz dziennie spotykam się z tym, że jadąc samochodem, ktoś nie widzi mnie w normalnym bocznym lusterku samochodu osobowego i zajeżdża drogę, a wy się czepiacie, że kierowca nie zauważył baby, która gdy zaczął ruszać nie szła przyklejona do przodu ciągnika? Poza tym zobaczcie sobie na screenie w jakim miejscu była, gdy zaczął ruszać i wyciągnijcie wnioski. Nie, nie jestem kierowcą zawodowym.
Nie, nie wszyscy. Często gęsto u mnie pod robotą zdarzają się sytuację, gdy ktoś chodzi/przebiega pomiędzy cofającymi tirami. Niektórzy nawet autami próbują je omijać co kilkukrotnie skończyło się stłuczką, także nie. Nie wszyscy wiedzą jak się w takich miejscach zachować.
SytuacjE. Na chuja tam Ę wjebales?
SytuacjE. Na chuja tam Ę wjebales?
Żebyś miał się do czego przyjebać, nie mając nic sensownego do napisania.
Tak z ciekawości przeleciałem po twoich postach panie znawco i jakbyś tak sam częściej używał prawego alta, to by ci korona z głowy nie spadła.
Kierowca debil.Na posesji przy wąskiej ulicy,gdzieś w osiedlu....W takim miejscu powinien poprosić kogoś o pomoc w wyjechaniu,tym bardziej że zastawiał chodnik.
To idź dogadaj się że zjebanym magazynierem żeby cię wyprowadził, od wielkiego bólu ci towar ściągnie wielki kurwa pan i władca widlaka. Człowiek spod takiej rampy od kutasa wyjeżdża wkurwiony. A głupia cipa nie zrozumie że jej kurwa tam nie widać. Chociaż z drugiej strony to na chuj są lusterka panoramiczne z przodu nad szyba? Też bałwan nie pomyślał.
Śmigam dokładnie tym samym modelem mercedesa wystarczy spojrzeć w górne lustro
Na filmie widać że gość tego lusterka nie posiada.
Śmigam dokładnie tym samym modelem mercedesa wystarczy spojrzeć w górne lustro
Na filmie widać że gość tego lusterka nie posiada.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów