Kombajnista wyskoczył do akcji ratunkowej lepiej niz niejeden strażak czy policjant ,ale to on dal dupy i wymusił...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
jeszcze nigdy nie widziałem, żeby traktor z przyczepą zapierdalał tak po hamplach i na końcu wyjebał dodatkowo salto.
Spokojnie by wyhamował ale miał nie sprawne hamulce w przyczepie albo ich po prostu nie podłączył.
Widać na filmiku że hamuje ciągnik i to tylko jednym kołem.
Widać na filmiku że hamuje ciągnik i to tylko jednym kołem.
@up
czyli chuja sprawny ten ciągnik. musiał miec podłączone przewody hamulcowe i powietrze w układzie przyczepy bo inaczej czały czas by była zahamowana (oczywiscie mozna ją ręcznie odhamować). Więc niesprawne hamulce w ciągniku i przyczepie. Nie ma opcji żeby przy nagłym hamowaniu przypadkiem zahamowac tylko jednym kołem
czyli chuja sprawny ten ciągnik. musiał miec podłączone przewody hamulcowe i powietrze w układzie przyczepy bo inaczej czały czas by była zahamowana (oczywiscie mozna ją ręcznie odhamować). Więc niesprawne hamulce w ciągniku i przyczepie. Nie ma opcji żeby przy nagłym hamowaniu przypadkiem zahamowac tylko jednym kołem
To jest rosja, wyskoczył żeby mu wpierdolić
chuj jebany headera nie zdjął !
motoryzacja.interia.pl/wiadomosci-dnia/news/uwaga-bardzo-drastyczne-zd...
motoryzacja.interia.pl/wiadomosci-dnia/news/uwaga-bardzo-drastyczne-zd...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów