📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aż mi się stary sadol przypomniał. Dziękuję.
podobało mi się
Powiem tak,przeczytałem tytuł no i mówie sobie a tam jakis syf z wypadkami które juz widziałem,a tu miłe zaskoczenie,prosze bardzo zasłużone piwko.
czy ten zespół ma równie dobre kawałki?poza tym?
oozyxak0o napisał/a:
03:01 co mu się stało?
Został rozdziewiczony przez metalowy pręt
napierdalator13 napisał/a:
czy ten zespół ma równie dobre kawałki?poza tym?
Kilka dobrych się znajdzie. Jeżeli będę robił kolejną część, to znów skorzystam z ich muzyki bo się świetnie do tego nadaje
0:05 - ktoś poratuje pełnym metrażem?
Ma ktoś linka do czarnej z płonącą dupą? Znam osobę, której się to spodoba
a ta Pani z problemami zoladkowymi w 10 sekundzie, ma ktos wiecej?
Mortifervs napisał/a:
0:05 - ktoś poratuje pełnym metrażem?
prophetess napisał/a:
Ma ktoś linka do czarnej z płonącą dupą? Znam osobę, której się to spodoba
Linków nie podam bo to pliki z dysku
arekwroclaw napisał/a:
a ta Pani z problemami zoladkowymi w 10 sekundzie, ma ktos wiecej?
To wszystko co mam giphy.com/gifs/3oFzmijQ6ufAlMZf7q
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów