Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pięć stron najmądrzejszych Mariuszów po zawodówce, którzy licytują się który bardziej by dop🤬lił tym pikietującym, ale oczywiście w rzeczywistości tylko filmik wk🤬ionej babki, a nie sadole realizujące swoje spocone pomysły xD Jakbyśmy tak każdemu zabraniali protestować i przedstawiać swoje poglądy, nawet te debilne, to tracimy istotną część swoich praw. Postulaty tej grupki nie są głupie, dzieciaki w Polsce głupieją od tego syfiastego powietrza, czego nawet przykładem są tutejsi użytkownicy, ale w żadnym wypadku nie popieram formy ich protestów. Z drugiej strony też nieraz trafiałem na protesty nauczycieli, górników i innych grup społecznych na drogach i jedyne co mogłem zrobić to wzruszyć ramionami bo nie pracuję w jakimś kołhozie, żebym musiał na zbity ryj lecieć do roboty bo jaśnie pan kierownik mnie wyp🤬oli z roboty xD
Ta protest, żeby wk🤬iać normalnych ludzi

Dodam jeszcze, że nigdzie nie muszę dojeżdżać, bo prowadzę JDG zanim napiszesz, że pewnie muszę jechać do kołchozu, bo mnie ktoś z roboty wyrzuci

O tej porze roku myślę że wystarczy ich polewać wodą
Nie nie, gość wie co mówi

a wielce miłościwie nam panujący pierwszy pedał III RP czaskowski pozwala na takie harce w swoim burdelu wybierzcie go na prezydenta polski to dopiero się zacznie już jego poj🤬a żona chce urządzać w szkołach tęczowe piątki
Śmierdzący pisowcu. Albo jeszcze gorzej Konfedeszczurze
a wielce miłościwie nam panujący pierwszy pedał III RP czaskowski pozwala na takie harce w swoim burdelu wybierzcie go na prezydenta polski to dopiero się zacznie już jego poj🤬a żona chce urządzać w szkołach tęczowe piątki
P🤬lnięty, czy upośledzony? Wolisz znowu obszczanego kaczora który Ci c🤬ja w zasadzie do buzi podał i się z tego śmieje?
Śmierdzący pisowcu. Albo jeszcze gorzej Konfedeszczurze
Ci straszni konfiarze jadą po 15 % w wyborach a twoja lewica spadła do 5%, jeszcze z 2-3 lata i to lewaki bedą sie wstydzić przyznawać ze są lewakami a nie konfiarze którzy w kazdych wyborach głosują za Polską anie ideologią dla debili.
P🤬lnięty, czy upośledzony? Wolisz znowu obszczanego kaczora który Ci c🤬ja w zasadzie do buzi podał i się z tego śmieje?
jeszcze troche i TVn zostanie sprzedany to skad ty bedziesz bral informacje lemingu ?
A niby co ma zrobić? przyjeżdża policja i ich usuwa. osobiście ma tam stać czy co? Widać że śmierdzisz pisem i gadasz głupoty. cały obecny rząd krytykuje ich zachowanie
Najpierw może zacząć od zakończenia ich finansowania ze środków miasta stołecznego i udostępniania im lokali po preferencyjnych cenach, następnie może nie spotykać się z aktywistami klimatycznymi. Rząd i prokuratura generalna może - jak w Niemczech rozpocząć czynności zmierzające do uznania ich za terrorystów - jak w Niemczech.
jeszcze troche i TVn zostanie sprzedany to skad ty bedziesz bral informacje lemingu ?
Z tv republika🤣🤣🤣🤣🤣
Tam tylko najrzetelniejsze informacje pisowski debilu 😁😁😁😁
Z tv republika🤣🤣🤣🤣🤣
Tam tylko najrzetelniejsze informacje pisowski debilu 😁😁😁😁
typowe dla elektoratu deBili Pełowskich jak ktoś atakuje Tfuska i Peło iTvn tzn ze żę oglada Republike czy słucha kaczyki, jestes idiotą i jak nie bylo internetu to tyko rodzina wiedziała żeś debil
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie