📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wyp🤬alaj diable do kościoła. I to według was jest fanatyczna katoliczka ... A wg mnie to wdowa po komunistycznym bezpieczniaku.
Beka_XD napisał/a:
Ciekawe, dlaczego tak się wk🤬iła pobożna katoliczka...
Też lubię znać przyczynę, h🤬j w dupę wszystkim palantom obcinającym filmiki.
korowiow777 napisał/a:
Wyp🤬alaj diable do kościoła. I to według was jest fanatyczna katoliczka ... A wg mnie to wdowa po komunistycznym bezpieczniaku.
Nawet nie zwróciłem uwagi, że coś tu nie gra
Chciałbym zobaczyć materiał z kilku minut wcześniej.. typowa młodzież.. wsiada do autobusu i co.. p🤬lenie na cały autobus? Muzyka? Czy język taki ze matce tych dziewczyn by wstyd twarz zalał.. różnie bywa.. mam 27lat ale czasami jak wsiadam do komunikacji to dzisiejsza „młodzież” czytaj gimnazjum daje sobie wiele do życzenia.
Gdzie jest wrak? Gdzie są wandale pomnika ks Jankowskiego? Gdzie są obrońcy radia Maryja i gdzie jest winowajcą Tusk?. Jasnie pukany Jacek Z Sasina
O proszę jak się Pani przedstawiła przed nami, milionami słuchaczów Radia Ma ryja. Jedna partia k🤬o
O proszę jak się Pani przedstawiła przed nami, milionami słuchaczów Radia Ma ryja. Jedna partia k🤬o

Nie wydaje się aby była chora. Chyba rzeczywiście spotkała diabła, ale ja nie wiem, bo go nie pokazali. Musiał być straszny skoro tak emocjonalnie zareagowała.
Ten udręczony skołowany, znerwicowany naród, który jest we własnym kraju traktowany gorzej niż niż uchodźcy, z ukrainy, afryki, czy arabii.
Ostatecznie frustracja wychodzi w kontaktach z rodziną, w autobusie, w kasie, a powinni wziąść kałachy i zmienić rząd, ale nie mają kałachów.
Ostatecznie frustracja wychodzi w kontaktach z rodziną, w autobusie, w kasie, a powinni wziąść kałachy i zmienić rząd, ale nie mają kałachów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie