Kto by nie chcial
Kto by nie chcial
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba tylko jakieś ciamajdy by tak chciały, a do tego jeszcze koleś jest pośmiewiskiem dla kumpli, plus trafił do neta.
Czołem po ubranym cycku... też mi zabawa.
Twoj stary na pewno by tak chciał, ale twoja stara spierdolyła
Byłem w barach, gdzie wszyscy na raz śpiewali, bawili się, pili shoty ustawione rzędem na całej ladzie baru. Ogólnie super zabawa, szczególnie w country klubach.
Takie zabawy jak na filmiku to dno, poniżanie kolesia i bawią się wszyscy bo robią z niego debila. Puścili to jeszcze w neta i koleś jest sławny.
No ale nie wszyscy są kumaci, tak jak jak niektórzy uważają, że DISCO POLO to super muzyka
Jakoś mam wrażenie, że dziwnym trafem nikt Cię nie lubi.
Gość się zajebiście bawi z przyjaciółmi. Aż mi żal takiego patusa z kijem w dupie jak Ty.
Nudno mi tu w piwnicy. To pewnie dlatego, że nie mam pojęcia o dobrej zabawie... Weź załóż temat. Wrzuć zdjęcia, film. Opisz to ładnie. Dowiedzmy się wreszcie, jak bawi się sadolowy celebryta. Ja z chęcią popatrzyłbym na ten twój wielki świat roztańczonych i bogatych do porzygu ludzi.
Ej. Umiesz robić tak, że to Ty siedzisz na takim fotelu i kręcisz całą knajpą? Tak, że jak rozłożysz ręce na boki, to ludzie stojący dookoła podsuwają twarze, żebyś ich w tej rotacji policzkował? A może na twoich imprezach zabawą jest to, że to Ty się śmiejesz ze wszystkich, a jak ktoś hehnie, to go poniżasz?
Ciekawe...
@nano50
Nudno mi tu w piwnicy. To pewnie dlatego, że nie mam pojęcia o dobrej zabawie... Weź załóż temat. Wrzuć zdjęcia, film. Opisz to ładnie. Dowiedzmy się wreszcie, jak bawi się sadolowy celebryta. Ja z chęcią popatrzyłbym na ten twój wielki świat roztańczonych i bogatych do porzygu ludzi.
Ej. Umiesz robić tak, że to Ty siedzisz na takim fotelu i kręcisz całą knajpą? Tak, że jak rozłożysz ręce na boki, to ludzie stojący dookoła podsuwają twarze, żebyś ich w tej rotacji policzkował? A może na twoich imprezach zabawą jest to, że to Ty się śmiejesz ze wszystkich, a jak ktoś hehnie, to go poniżasz?
Ciekawe...
Do czego piejesz koguciku?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów