📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
rockface123 napisał/a:
1.Raz nie jestem pedałem przykro mi :/ znajdź sobie inną dziurke
2.Pisałem o psach nie kotach
3.
4... błagaj o przebaczenie
No to po prostu jesteś debilem bo po raz kolejny ktoś ci pije w tym samym tonie a ty dalej nie wiesz o co chodzi
UP@ TRANS
Szkoda, że żaden kot nie chce tak mojemu psu zrobić, miałbym zajebisty materiał na harda.
W takich momentach mam zajebistą ochotę wyjebać kotu z buta. W sumie filmik byłby ciekawszy
W Rosji to psy boją się kotów
Za co ten pies oberwał? Toć tylko stał(chyba, że kotka miała młode to co innego ale i tak przyjebana jakaś). Jebniesz takiemu kocurowi z miotły to się kurwa na miesiąc obrazi, a pies? Nadal będzie Cię kochał i od razu do Ciebie przyjdzie. Nie powiem, że nie lubię kotów ale ten zasługuje na wyjątkowo mocne przyjebanie miotłą w łeb(rodem z Tom & Jerry).
Czy kochał? no nie wiem czy zwierze potrafi kochać, napewno czuje przywiązanie, coś tam podobnego do milości, i ogólnie ogólnie... a kot? kot ma wyjebane na wszystko....
prawie zabiłem
Coś ukrywasz przed nami w spodniach przyznaj się łobuzie , kobieta w profilu a tutaj ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów