📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Wypierdalaj diable do kościoła. I to według was jest fanatyczna katoliczka ... A wg mnie to wdowa po komunistycznym bezpieczniaku.
Też lubię znać przyczynę, huj w dupę wszystkim palantom obcinającym filmiki.
korowiow777 napisał/a:
Wypierdalaj diable do kościoła. I to według was jest fanatyczna katoliczka ... A wg mnie to wdowa po komunistycznym bezpieczniaku.
Nawet nie zwróciłem uwagi, że coś tu nie gra
Życie bo to jednego spotkasz takiego porobionego
Chciałbym zobaczyć materiał z kilku minut wcześniej.. typowa młodzież.. wsiada do autobusu i co.. pierdolenie na cały autobus? Muzyka? Czy język taki ze matce tych dziewczyn by wstyd twarz zalał.. różnie bywa.. mam 27lat ale czasami jak wsiadam do komunikacji to dzisiejsza „młodzież” czytaj gimnazjum daje sobie wiele do życzenia.
Gdzie jest wrak? Gdzie są wandale pomnika ks Jankowskiego? Gdzie są obrońcy radia Maryja i gdzie jest winowajcą Tusk?. Jasnie pukany Jacek Z Sasina
O proszę jak się Pani przedstawiła przed nami, milionami słuchaczów Radia Ma ryja. Jedna partia kurwo
O proszę jak się Pani przedstawiła przed nami, milionami słuchaczów Radia Ma ryja. Jedna partia kurwo
polski katol pelna geba
Może to egzorcystka???
Nie wydaje się aby była chora. Chyba rzeczywiście spotkała diabła, ale ja nie wiem, bo go nie pokazali. Musiał być straszny skoro tak emocjonalnie zareagowała.
Ten udręczony skołowany, znerwicowany naród, który jest we własnym kraju traktowany gorzej niż niż uchodźcy, z ukrainy, afryki, czy arabii.
Ostatecznie frustracja wychodzi w kontaktach z rodziną, w autobusie, w kasie, a powinni wziąść kałachy i zmienić rząd, ale nie mają kałachów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Ostatecznie frustracja wychodzi w kontaktach z rodziną, w autobusie, w kasie, a powinni wziąść kałachy i zmienić rząd, ale nie mają kałachów.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów