18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
korowiow777 2022-06-28, 18:11 1
Wypierdalaj diable do kościoła. I to według was jest fanatyczna katoliczka ... A wg mnie to wdowa po komunistycznym bezpieczniaku.

zmarnowałem 22 znaki
Zgłoś
Heliar 2022-06-28, 18:41
Beka_XD napisał/a:

Ciekawe, dlaczego tak się wkurwiła pobożna katoliczka...

Też lubię znać przyczynę, huj w dupę wszystkim palantom obcinającym filmiki.

korowiow777 napisał/a:

Wypierdalaj diable do kościoła. I to według was jest fanatyczna katoliczka ... A wg mnie to wdowa po komunistycznym bezpieczniaku.

Nawet nie zwróciłem uwagi, że coś tu nie gra
Zgłoś
oleck 2022-06-28, 19:56
Nie wiem jak was, ale mnie nawróciła.
Zgłoś
silwerbalk 2022-06-28, 20:54
Życie bo to jednego spotkasz takiego porobionego
Zgłoś
Dvpper22 2022-06-28, 22:44 3
Chciałbym zobaczyć materiał z kilku minut wcześniej.. typowa młodzież.. wsiada do autobusu i co.. pierdolenie na cały autobus? Muzyka? Czy język taki ze matce tych dziewczyn by wstyd twarz zalał.. różnie bywa.. mam 27lat ale czasami jak wsiadam do komunikacji to dzisiejsza „młodzież” czytaj gimnazjum daje sobie wiele do życzenia.
Zgłoś
Futrotniol1 2022-06-29, 5:18
Gdzie jest wrak? Gdzie są wandale pomnika ks Jankowskiego? Gdzie są obrońcy radia Maryja i gdzie jest winowajcą Tusk?. Jasnie pukany Jacek Z Sasina

O proszę jak się Pani przedstawiła przed nami, milionami słuchaczów Radia Ma ryja. Jedna partia kurwo
Zgłoś
tomkararek 2022-06-29, 7:06
polski katol pelna geba
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2022-06-29, 9:12
Może to egzorcystka???
Zgłoś
k................8 2022-06-29, 9:26
Nie wydaje się aby była chora. Chyba rzeczywiście spotkała diabła, ale ja nie wiem, bo go nie pokazali. Musiał być straszny skoro tak emocjonalnie zareagowała.
Zgłoś
Quassar 2022-06-29, 10:02 1
Bo mądrość przychodzi z wiekiem xD
Zgłoś
pipi71 2022-06-30, 22:51
klon nosacza z borneo

pipi71
Zgłoś
AdamBrown 2022-07-06, 16:51
Ten udręczony skołowany, znerwicowany naród, który jest we własnym kraju traktowany gorzej niż niż uchodźcy, z ukrainy, afryki, czy arabii.
Ostatecznie frustracja wychodzi w kontaktach z rodziną, w autobusie, w kasie, a powinni wziąść kałachy i zmienić rząd, ale nie mają kałachów.

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów