📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Moje kochane, ponure i pojebane Radomsko i rynek, gdzie co czwartek i niedzielę zbiera się dziki tłum ludzi i kupuje tureckie swetry, niemiecką chemię i śmieci, polskie słodycze i jakieś ruskie gówno, w których chodzi pół miasta. Znam gościa i wiem nawet, gdzie urzęduje leci piwo dla wrzucającego.
Moje miasto
Na cmentarzu żydów były napisy "Jude Raus" tyle lat a jakas kurwa przyszla i stwierdziła ze rasiści i zamalowali ;/
Na cmentarzu żydów były napisy "Jude Raus" tyle lat a jakas kurwa przyszla i stwierdziła ze rasiści i zamalowali ;/
mam 1 żyda na studiach i o 1 za dużo bo jest bardzo niedobrym samolubnym i egoistycznym człowieczkiem więc Piwko za ten film mimo że stary to pewnie przez lata będzie na czasie
o0mosf napisał/a:
Ale wy tego nie pogażetta bo sie boitta bo was wypierdolą z robotta
Kurwa, przez przypadek dałem ci piwo...
Nie będziesz fajny pisząc takie komentarze. W kurwe starszych ludzi tak mówi, dam sobie rękę uciąć że z twojej rodziny też parę osób by się znalazło, więc się nie przypierdalaj. Tym bardziej, że facet dobrze gada.
Zauważcie że takie poglądy najczęściej wygłaszają ludzie słabo wykształceni lub starzy (demencja?) Przypadek? Nie sądze! To oznacza że po prostu pierdolą bzdury
Dziadek mógłby rapować dobry flow
MdoN napisał/a:
@zakart
obrońca żydów sie znalazł
Co on w ogóle robi na sadisticu skoro broni żydów?
Tutaj większość użytkowników to rasiści i antysemici i to jest zajebiste
Praktycznie nikt tutaj nie jest otępiony polityczną poprawnością czego nie można powiedzieć o użytkownikach wielu innych stron internetowych tego typu.
Pozdrawiam wszystkich sadolowych antysemitów i rasistów.
A poprawni politycznie niech wypierdalają.
Co jedna wypowiedź starszego człowieka w Polsce jest antysemicka. A tak wszyscy dupy spinali jak niemcy w "wasze matki i ojcowie" pokazali polaków jako antysemitów
@up do tego od Rybińskiego
Naucz się czytać ze zrozumieniem! Zwróć uwagę w mojej poprzedniej wypowiedzi na takie zasadnicze słowo - "zazwyczaj", albo "większość" nie chcę przewijać. No i zwróć na to uwagę a potem przemyśl bezmyślność swojego komentarza
Naucz się czytać ze zrozumieniem! Zwróć uwagę w mojej poprzedniej wypowiedzi na takie zasadnicze słowo - "zazwyczaj", albo "większość" nie chcę przewijać. No i zwróć na to uwagę a potem przemyśl bezmyślność swojego komentarza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów