Wypowiedz Pustelnika na temat księży .
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
"Moghe mu dac 100 na gaz
A ksiedzowi wielki chuj w dupe.
CYrk nie kazdy jak ty jest po AWF i daje sobie rade.
Czekaj pomylilem z AWS."
Jesteś jak te debile z KODu. Każdy debilizm byleby walczyć z wrogiem klasowym. Dla kodziarzy to PiS, dla ciebie kler.
A "dawanie sobie rady" to podstawowy obowiązek każdego zasługującego na życie dorosłego człowieka
A ksiedzowi wielki chuj w dupe.
CYrk nie kazdy jak ty jest po AWF i daje sobie rade.
Czekaj pomylilem z AWS."
Jesteś jak te debile z KODu. Każdy debilizm byleby walczyć z wrogiem klasowym. Dla kodziarzy to PiS, dla ciebie kler.
A "dawanie sobie rady" to podstawowy obowiązek każdego zasługującego na życie dorosłego człowieka
Jak tym na początku coś tam bąknął o tym, ze sam na życie nie miał a księdzu kasę nosił, to go wyłączyłem.
Loaloa podobno to twój stary który zaginął gdy poszedł kupić toster dla Ciebie, oczywiście żeby Ci zrobić tosty(wrzucić do wanny) no ale chuj nie udało mu się bo wolał się najebać żulimpapom, i zabunkrować w jakiejś stodole
jebiewdupelewaka napisał/a:
film nagrany w 2006 dziurawym sandałem pustelnika
Przynajmniej w poziomie nagrane.
ten pustelnik to na pewno jakiś lewak. jak śmiał w ogóle wypowiadać się źle o księdzu ? przecież tak niewolno ! kościół jest święty a każdy kto ma inne zdanie to antypolska kurwa.
Pustelnik ze szczucina, znalazl babe i wypierdolil z azbestowego miasteczka, a co do księzy w mędrzechowie ma racje tylko dej dej skladka inwestycyjna itd
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów