Gościu jechał sobie rowerem dookoła świata aż tu nagle niemiła niespodzianka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ujebać mu ręce skurwysynowi jebanemu, razem z głową kurwa
Czy ja dobrze widzę, że na początku klamka była nieodbezpieczona? W takich sytuacjach dozwolona powinna być utylizacja śmieci. Taka obrona konieczna, wyłączająca odpowiedzialność karną za eksces ekstensywny przez rok: np. w rok po takiej akcji spotykasz typa i masz legalną możliwość przestrzelenia mu kolan, ew ucięcia dłoni, tudzież pożenienia mu czegoś.
A co do krav magi, combatów, systemy i wielu innych rzeczy - powtórzę, chyba pisane już tu kiedyś przeze mnie słowa osoby która stażem treningowym i stażem służby wojskowej przewyższa średnią wieku użytkowników szanownego sadola:
"Jak ktoś podchodzi do ciebie z kosą, to oddaj mu co masz. Szkoda życia za telefon." A kolejna uwaga tegoż samego pana, który jest i będzie dla mnie autorytetem w dziedzinie samoobrony brzmi- "Bij się, jak musisz bić się o życie". W tłumaczeniu na nasze: jak podchodzi gość z klamą/kosą po twój telefon oddaj, jak w Iraku złapią Cię turbany i będą chcieli ogolić, wsadzić cię w pomarańczowy kaftanik i zmniejszyć Wasz wzrost, bynajmniej nie obcinając Wam stóp - wtedy bij i zabij.
Ehh...ciśnienie mi się podnosi po oglądaniu takiego ścierwa...
A co do krav magi, combatów, systemy i wielu innych rzeczy - powtórzę, chyba pisane już tu kiedyś przeze mnie słowa osoby która stażem treningowym i stażem służby wojskowej przewyższa średnią wieku użytkowników szanownego sadola:
"Jak ktoś podchodzi do ciebie z kosą, to oddaj mu co masz. Szkoda życia za telefon." A kolejna uwaga tegoż samego pana, który jest i będzie dla mnie autorytetem w dziedzinie samoobrony brzmi- "Bij się, jak musisz bić się o życie". W tłumaczeniu na nasze: jak podchodzi gość z klamą/kosą po twój telefon oddaj, jak w Iraku złapią Cię turbany i będą chcieli ogolić, wsadzić cię w pomarańczowy kaftanik i zmniejszyć Wasz wzrost, bynajmniej nie obcinając Wam stóp - wtedy bij i zabij.
Ehh...ciśnienie mi się podnosi po oglądaniu takiego ścierwa...
PatrolZG napisał/a:
Pokrętna lewacka logika oderwana od rzeczywistości. .
roizumiem ze w ukochanym prawicowym raju cyganie czy inne brudasy nagle wezma sie do roboty?
A mógl go pierdolnąc tą Renatą na początku i byłoby pięknie.
mare30ks napisał/a:
roizumiem ze w ukochanym prawicowym raju cyganie czy inne brudasy nagle wezma sie do roboty?
Nagle dostaną kulkę w łeb za taki wybryk. Kolejna lewacka logika ) Nieźle.
honorowo nie honorowo w takiej sytuacji szybki kop w jaja i spierdalać
Upierdolić ręce, nogi, fiuta i spuścić krew, bo cyganie kradzież mają we krwi.
Jakis nieobliczalny brudas dostanie bron i juz zaczyna polowac na turystow
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów