18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Ailurus_fulgens 2013-01-30, 7:21
tych wszystkich filmujących na pionowo też powinni za karę "wyprosić".
Zgłoś
Inoquez 2013-01-30, 8:03
Do ZOO ją z powrotem
Zgłoś
furion 2013-01-30, 8:38
głupie pytanie jak się nazywa piosenka którą nucił pasażer na końcu ?
Zgłoś
pijaczyna 2013-01-30, 9:07
A ja przeczytałem "WYPOSZCZONA z samolotu"
Zgłoś
HaRdKoRoVy 2013-01-30, 9:40
jeden czarnuch w samolocie i problemy robi co jest z tymi monkejami ?
Zgłoś
s................r 2013-01-30, 9:40
Pewnie probowałą zajebać samolot ;D
Zgłoś
Armstrong 2013-01-30, 10:02
Powinni ją w locie wypierdolić
Zgłoś
coopra 2013-01-30, 10:32
- Somebody, help me!
- hahahahaha.

O kurwa, bezcenne
Zgłoś
mnichu20 2013-01-30, 10:49
Mam nadzieję że jak ją wyprowadzali to samolot już leciał
Zgłoś
Klapu 2013-01-30, 10:59
Wyjątkowo miła dla ucha reakcja pozostałych pasażerów.
Zgłoś
Gumio 2013-01-30, 11:05
Niby bezbronna i płacz a jak się zaprze to 3 osoby tego goryla ogarnąć nie mogą.

See you on the other side when I close my eyes and I reach the light

"Kto ma racje dzień wcześniej od innych ten przez dobę uchodzi za idiotę"

fast food is like prostitute, its? good but doesnt care about your healt or feelings
Zgłoś
maciek24043 2013-01-30, 11:46
Po chuj ją wynosili? może do Afryki wracała
Zgłoś
ayna 2013-01-30, 12:01
klaszczą kurwa pojeby !!!
Zgłoś
johjohnson 2013-01-30, 12:23
Kurwa nie jestem żadnym rasistom, nigdy nie byłem, ale jak patrzę na zachowanie czarnoskórych to jest mi kurwa niedobrze. Nie mówię apropos tego filmiku bo nie do końca czaję o co w nim chodzi, ale przyjaciółka, która jest w sumie dobrą szprychą (cyc, tyłek) opowiadała mi jak kiedyś w klubie zaczął się do niej przystawiać czarnuch. Oczywiście kazała mu od razu spierdalać a on jakby nigdy nic zaczął jej dotykać i pakować jej rękę w swój krok... Gościa musiał znokautować ochroniarz. No kurwa bydło. Tylko brać takich i na butach wynosić.
Zgłoś
hrabia9933 2013-01-30, 12:49
1:42 skyrim!

Wszelkie moje komentarze mają charakter satyryczny, a ich zadaniem jest wywołanie uśmiechu na chociaż jednej mordzie, ceną wkurwienia dwóch.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów