Oto jest pytanie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Filmik już stary, kiedyś w wiadomościach było i nawet foty dali. Z tego co pamiętam to jechali VW Transporterem.
dmesg napisał/a:
Kurwa, debil. Inaczej nie określę. Skąd ta wszechobecna napinka, żeby być "przed"? Po co tak się spinać? Lepiej być z tyłu, tak jak przy innych aktywnościach
Ba, w pozycji od tyłu najważniejsze jest to, żeby być z tyłu.
Lepiej dla ludzkości by wyszło jakby się pod tego tira jadącego z naprzeciwka wjebali.
Oby się tej kurwie coś stało, ostatnio mój brat miał taki wypadek, że jakiś pedał z naprzeciwka wyprzedzał na trzeciego i było jasne, że nie zdąży się schować, brat po hantlu - obróciło go na bok i do rowu auto do kasacji a sprawca na 100% to widział w lusterku i się skurwiel nawet nie zatrzymał, no nic tylko bić takie kurwy
no debil, kurwa. już w momencie dojeżdżania do naczepy widać, że się nie zmieści i powinien się schować przed/za pickupa, ale nie kurwa, zesram się ale wyprzedzę.
dobrze że mają oszczędne ekologiczne auto, przynajmniej mało im spali.
miszcz kierownicy
I właśnie po to należy trzymać odpowiedni dystans za poprzedzającym autem żeby taki idiota miał minimalną szanse schowania się.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów