Krótko mówiąc wyprzedzaczPL.
Najsmutniejsze i najbardziej przerażające jest to, że ponad 90 proc. polskich kierowców uważa swoje umiejętności prowadzenia samochodu za wyższe niż przeciętna...
90% powyżej średniej? coś się chyba w obliczeniach jebło ale prawdą jest że 99% ludzi w Polsce jeździ normalnie, czasem trafi się jakiś zapierdalający sebek w bmw czy asy jak na tym filmie. Mnie najbardziej przeraża to że można sobie jechać bezpiecznie a jakiś skurwysyn bez wyobraźni powoduje że tracisz auto, albo zdrowie/życie... Rozmawiałem z jednym asem który wylądował w rowie i twierdził że to wina tego co nie zjechał, bo widział że wyprzedza Mandat dla takich to mało, zabierać prawko na 3 miesiące to szybko się nauczą. Zwłaszcza jak zadbamy o nieuchronność kary takimi filmikami.
A wy się jaracie, ze w Francji raz na rok się ktoś wysadzi i kilku ludzi zabije. Mamy na drogach tysiące terrorystów, którzy każdego dnia mordują ludzi i co, żaden nie jest mądry żeby takiego zatrzymać i mu napierdolić a potem policję wezwać. Żaden! A do terrorystów to byście strzelali jak do kaczek (tylko niestety pozwolenia na broń odmówiono, no jaka szkoda).
każdy z "bohaterów" tego filmu powinien mieć zabrane prawko, albo zabrane kluczki i zostawiony na środku pola z tym samochodem, to jest kurwa nie do pomyślenia co ludzie wyprawiają
Kilka dni temu mi tak z przeciwka wyskoczył to zamiast w prawo uciekać przekalkulowalem sytuacje i stwierdziłem, że moje >2t zapewnią mi szanse na wyjscie bez szwanku w przypadku czołówki z punto wiec odbilem do osi jezdni.
Pizda w punto po heblach i zdzwiona, że ja nie uciekalem na pobocze aby jej łaskawie ustąpić.
Kilka dni temu mi tak z przeciwka wyskoczył to zamiast w prawo uciekać przekalkulowalem sytuacje i stwierdziłem, że moje >2t zapewnią mi szanse na wyjscie bez szwanku w przypadku czołówki z punto wiec odbilem do osi jezdni.
Pizda w punto po heblach i zdzwiona, że ja nie uciekalem na pobocze aby jej łaskawie ustąpić.
Nie zesraj się kurwa i popraw swojemu chłopakowi poduszkę.