Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:38
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Guz-00 2014-05-05, 22:54
A gdzie kurwa JEB?!!!?
Zgłoś
KARAKOL 2014-05-05, 22:55
a ten na crossie ma wyjebane
Zgłoś
emceZjemCie 2014-05-05, 22:56
Film jest w poziomie, ale nie na poziomie.
Zgłoś
Jesuz 2014-05-05, 23:08
Tirowcy to największe chuje na drogach zaraz po taksówkarzach. Zaraza szos...
Zgłoś
łukaszbacior 2014-05-05, 23:11
Gdyby nie kierowcy zestawów takie ciule jak wy nie mieliby co do garów włożyć więc z szacunkiem do tego zawodu i spać bo jutro matury nie napiszecie
Zgłoś
lilmuzynio 2014-05-05, 23:15 1
A ja się pytam, co takiemu chujowi szkodzi nieco zwolnić gdy jest wyprzedzanym, choćby o 1kmh, dla niego żadna różnica a droga nie będzie zapchana.
Zgłoś
Enzo_Gorlomi 2014-05-05, 23:33
@up
a Ty byś zwolnił?
a co takiemu ciulowi jak Ty szkodzi chwilę poczekać? Spokojnie nadrobisz stracony czas swoim lanosem z LPG
Zgłoś
alonz 2014-05-05, 23:35
od kiedy to na naszej pieknej krajowej A4 nie ma pasa awaryjnego?
Zgłoś
Musi 2014-05-05, 23:38
@UP

Ja bym zwolnił, bo trzeba troszkę myśleć na drodze, ale tego Cie na szkółce nauczą, więc później jeżdżą takie trolle jak Ty, na dwupasmówce też przyśpieszasz jak ktoś Cie wyprzedza pewnie ośle ?

Kierowcy TIRów często jeżdżą obok siebie zajmując dwa pasy, bo im się po prostu nudzi po kilu godzinach jazdy i szukają rozrywki wkurwiając normalnych kierowców. Szczyt to i tak 2 kierowców TIRów grających w papier kamień nożyce między ciągnikami na obwodnicy
Zgłoś
glinka33 2014-05-05, 23:39
Nie ma jak dwa TIRy które mają "Bata" próbują się wyprzedzać cudowny widok.
Zgłoś
Enzo_Gorlomi 2014-05-05, 23:51
alonz napisał/a:

od kiedy to na naszej pieknej krajowej A4 nie ma pasa awaryjnego?

od węzła Pietrzykowice pod Wrocławiem do węzła Krzyżowa nigdy nie było pasa awaryjnego

Musi napisał/a:

Ja bym zwolnił, bo trzeba troszkę myśleć na drodze, ale tego Cie na szkółce nauczą, więc później jeżdżą takie trolle jak Ty, na dwupasmówce też przyśpieszasz jak ktoś Cie wyprzedza pewnie ośle ?

ok, to jak już będziesz na tej drodze to pomyśl troszkę.
Reszty szczeniackiego szczekania nie komentuję.
Zgłoś
modyf 2014-05-05, 23:52 1
@up przejedź się kiedyś załadowaną ciężarówką, zobacz jak łatwo jest to rozpędzić, a później coś powiedz o zwalnianiu bo panu w lanosie się spieszy...
nie, nie jestem TIRowcem, po prostu parę razy z kumplem w trasie byłem.
Zgłoś
Schabik 2014-05-06, 0:16
Generalnie tirowcy to bardzo często ciężkie przypadki, mają mnóstwo regulacji i ograniczeń przez co zapierdalają jak pojebani. Widziałem nawet filmik z tirem wymuszającym pierwszeństwo na karetce dojeżdżającej na sygnale do ronda. Ale w tym przypadku takie wyprzedzanie jest uzasadnione. Niby drobna różnica w prędkości a gość się spóźni i ma przejebane przez bardzo ostre przepisy.
Zgłoś
Resterwers 2014-05-06, 12:45
dorodnykurczak napisał/a:

ciekawa grawitacja w tym sosnowcu

Chyba na geografie nie chodzisz bo coś chujowy z topografii jesteś. Od kiedy A4 przebiega przez Sosnowiec? Szkoda, że kurwa jeszcze o zakopiance w Kołobrzegu nie wspomniałeś.

Następnym razem poprosimy o jakiś mądry żart.
Zgłoś
MudPie 2014-05-06, 14:55
Też bym tak zrobił jeżeli by tak jechali powyżej 1 minuty.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem