18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Wyprzedzanie po polsku
torro • 2012-11-30, 16:47
Polskie drogi...

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
Zgłoś
AleUrwaU 2012-12-01, 14:00
Fiat Uno Tjuning ;d
Zgłoś
kaelem 2012-12-01, 14:03
banda popierdolonych debili, i ich okrzyki aaałaaa , żeby kiedyś nie płakali
Zgłoś
Zefir282828 2012-12-01, 14:09
Modliłem się żeby jakaś ciężarówka się w nich wpieprzyła. I co? Gówno
Zgłoś
Czajol3 2012-12-01, 14:15
Fiat Uno i dwóch debili w środku
Zgłoś
mlotek8 2012-12-01, 14:19
poradnik "Jak zabić kolegę"… tępy chuj
Zgłoś
mastus 2012-12-01, 14:20
Czemu te filmiki widziałem już jakieś 4-5 lat temu ?
Nie ma bata, że ich tu nie było.
Zgłoś
iPoCoTaRejestracja 2012-12-01, 14:22
Szyby zaparowane, wycieraczki rozmazują, wyprzedzają na ciągłej, a pogoda chujowa. A kurwa wszyscy przeżyli.
Zgłoś
blendziooh 2012-12-01, 14:57 1
Prawda jest taka, że kierowca "tira" (czy tam ciągnika siodłowego z naczepą jak się jakiś pizduś dopierdoli) siedzi 2,5 metra nad ziemią i widzi wszystko na drodze, więc może sobie pozwolić na takie wyprzedzanie. Oczywiście nie usprawiedliwia to podwójnych ciągłych i skrzyżowań, ale nie widzę powodu do podniecania się. W osobówce gówno widać, ciężko znaleźć miejsce do schowania się.
Największe zagrożenie stanowią osobówki, które przeceniają swoje możliwości i potem kończy się na hardzie.

Pytanie za 100p - czemu kurwa na drogach na takich zadupiach nikt nie wyciął drzew? Przecież to jest największe zagrożenie, jak zjedziesz z drogi to jebniesz w drzewo i jesteś trup, jebniesz na czołowe też, a gdyby uciec w pole to co najwyżej będziemy dachować.
Zgłoś
Gerwazy Waligóra 2012-12-01, 14:58
banda zjebów ze wsi w golfie rocznik 1989 składanym z dwóch połowek i z naklejką gt.
wycieraczki jak z malucha te białe zegary wydrukowane z kartce zajebanej z ksero...
Zgłoś
p................8 2012-12-01, 15:04
Co to za czerwony samochód na tej wielkiej lawecie?? Wie ktoś??
Zgłoś
s................r 2012-12-01, 15:57
a te buraki się cieszą, ciekawe czy jak by tirowiec nie zdjął nogi z gazu bo pewnie tak było, czy dalej byłoby im tak wesoło jak by ich policja szukała po polach z jednej i drugiej strony ulicy
Zgłoś
Leniwy Leonard 2012-12-01, 16:54 1
@psyhic88 Wygląda na mazdę mx3
Zgłoś
matiii1986 2012-12-01, 18:17
ten tir powinien ich zajebać, byłoby 3 lub 4 debili mniej
Zgłoś
jurek91 2012-12-01, 18:41
Przecież to jest duży fiat, jeden z "nowszych" 125p, widać po schowku oraz okrągłych zegarach które były w najnowszysch 125p. Tylko że ma jakąś wiesniacką "ala szportową kierownice"

aj tam aj tam xD
Zgłoś
WyscigowyJELCZ 2012-12-01, 19:34 1
zaden kurcze golf, AR 33 1.7 boxer, pięknie chodzi

Zawsze dziewica
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów