18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Wyprzedzanie "pod"
gumol • 2012-11-11, 22:16
Ktoś kiedyś przejechał pod podobną maszyną motocyklem. Chłopacy pomyśleli "bitch please" i zrobili to samochodem. Film kręcony sieczkarnią.

Nie popieram oczywiście czegoś takiego, a takie rzeczy uważam za szczyt buractwa
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kaelem 2012-11-12, 11:12 2
fantastyczny fejk
Zgłoś
rown 2012-11-12, 11:16 1
kurwa kręci tą kierownicą jak BiAej z Drużyny A na prostej drodze.
Zgłoś
czaki126o 2012-11-12, 11:16
@fri.K
No i wiemy kto jest ze wsi
Zgłoś
outsider_max 2012-11-12, 11:34
Fejk ku**a jak ch*j.
A nie da się tak zrobi, chyba że maluchem.
koniec.

Nie wierzę w to.

Nie.
Zgłoś
Dannybow 2012-11-12, 11:54 1
jasne że fake.pomyślta trochę. a poza tym widać jak na dłoni z "jakości", ale widać tej lekcji w gimbazie jeszcze nie było na informatyce...
Zgłoś
R................6 2012-11-12, 13:02
AKCJA OD 1:25
....
..
Zgłoś
racuch90 2012-11-12, 13:14 1
i jeszcze kurwa nie widziec ze to fejk?..
Zgłoś
paczek1262 2012-11-12, 13:26
Sorg napisał/a:

"chłopacy"

forma poprawna, od słowa "chłopak"
Zgłoś
tzr~` 2012-11-12, 13:26 5
Sorg napisał/a:

"chłopacy"

Mirosław Bańko napisał/a:

Liczba mnoga od chłopak brzmi chłopaki albo chłopacy. Ta druga forma jest tak rzadka, że wielu osobom wydaje się niepoprawna. Słowniki jednak nie mają do niej zastrzeżeń. Zauważmy, że pierwszej formy używa się w kontekstach niemęskoosobowych (Te głupie chłopaki mnie przezywały), drugiej zaś w męskoosobowych (Ci głupi chłopacy mnie przezywali). Obie formy są więc potrzebne.
Zamiast chłopacy można by mówić chłopcy (od rzeczownika chłopiec), ale w niektórych sytuacjach forma chłopcy wydaje się zbyt infantylna. Mówiący często sięgają wtedy po formę chłopaki, umieszczając ją w kontekście męskoosobowym. Jednak mówiąc np. Chłopaki wygrali mecz, popełniają błąd. Poprawnie byłoby: Chłopaki wygrały mecz albo Chłopacy wygrali mecz.

poradnia.pwn.pl/lista.php?id=1738
Zgłoś
Sorg 2012-11-12, 15:15
tzr~` napisał/a:

http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=1738

Łoo... to nie wiedziałem. Dzięki za zwrócenie uwagi.
Zgłoś
contowsky 2012-11-12, 15:18
szkoda że się im udało :/
Zgłoś
n1troo 2012-11-12, 17:20
Co to za machina na takich długich nogach ?
Zgłoś
Anamara 2012-11-12, 17:57
Uważacie, że jak ktoś uważa ich za debili to oznacza, że "nie ma jaj, bo by tak nie zrobił"? Ciekawa teoria. Dla mnie to tylko debile, głupcy zasługujący na nagrodę Darwina. Głupi ludzie nie zdają sobie sprawy z konsekwencji czynów i nie odczuwają przez to strachu, więc nie są odważni. Odważny jesteś jak coś robisz mimo, że wiesz czym to grozi, że wiesz, że możesz zginąć i gdy robisz to nie dla próby szpanu przed innymi, nie z głupoty, tylko z potrzeby, musu albo by ratować innych.
Zgłoś
Mindfuck 2012-11-12, 20:58
Vectra B, troche szeroka ;o
Zgłoś
lordgrey 2012-11-12, 22:05
icac napisał/a:

Dla chłopaków piwo i nagroda darwina

Nagroda darwina ? za co ? żyją ? żyją ... Mają swoje wacki razem z jajami mają (tak zakładam ) więc nie ma podstaw to tej zacnej nagrody
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem