Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To zabawne to co piszesz
Tutaj była szansa, żeby osobówką wyszedł cało z tego wszystkiego.. ten pierwszy tir(jadący prawidłowo) ładnie zjechał na pobocze
Powinni wszystkich edukować gdzie tylko się da na kursach na prawko itd,.
Mieszkam blisko drogo krajowej Poznań - Świecko. Wyprzedzanie na trzeciego i na ciągłych to była zmora - ponad 50 trupów rocznie na tym odcinku. Do czasu. Po modernizacji zrobiono sporo wysepek z krawężnikami. Kretyni niszczyli felgi i miski olejowe. Poprawa nastąpiła błyskawicznie
Powinni wszystkich edukować gdzie tylko się da na kursach na prawko itd, że gdy już dochodzi do takiego przypadku jak tutaj czyli wyprzedzania, które raczej nie ma prawa się udać i stwarza niebezpieczeństwo aby : ten na prawym pasie uciekał w swoje prawo, wyprzedzający jechał cały czas środkiem, a prawidłowo jadący z naprzeciwka uciekał maksymalnie w swoje prawo. Myślę, że taki odruch mógłby zapobiec wielu poważnym i śmiertelnym wypadkom, gdyż 3 pojazdy mogą się cudem zmieścić na drodze przy odpowiednich reakcjach. Unikniemy takich sytuacji jak tutaj, że wyprzedzający zaczyna wątpić jak już widzi, że nic się nie da zrobić i ucieka w lewo, kasując gościa z naprzeciwka. No ale w polsce nigdy o edukację nie chodzi, tylko o mandaty i kasę z egzaminów na prawko.
Utopijne i nie do zrobienia w warunkach stresu gdzie na decyzję jest kilka sekund.
Innymi słowy: mam nadzieję, że chuj będzie teraz w kamieniołomie popierdalał do końca życia odpracowując to co zniszczył.
Przez przypadek postawiłem Ci piwo, ale skoro już to piszę, to postaram się zaspokoić Twoją ciekawość...
Istnieje coś takiego, jak kodeks ruchu drogowego, To taki zbiór uporządkowanych literek, cyferek i znaków specjalnych, który jasno określa, w jakich sytuacjach wolno, a w jakich nie wolno wyprzedzać...
Tu ewidentnie kierowcy nie wolno było tego robić (nawet w przypadku, gdy bułeczki już stygną), doskonale widać znak B-25 przed zakrętem, o zdrowym rozsądku nawet nie wspomnę. Mam nadzieję, że rozjaśniłem nieco sytuację...
Dzięki za wyjaśnienie i piwo. Zmieniam więc pytanie:
Jak to jest, że te kurwy w pociągach jeżdżą po szosie?
Podejrzewam, że kurwy, które siedzą za biurkami i planują przewóz, zachęcają ich finansowo do łamania przepisów i ryzykownej jazdy.
Ty jestes jebanym frustratem, co sra do żwiru.
Każdy za biurkiem wie, że na drodze nic nie przyśpieszysz. No ale kierowca przecież uciśniony, bo na niego nakłada się presję że ma zapierdalać i zabijać ludzi, co za nonsens!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów