Luźny chwyt.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Luźny chwyt.
TytanowyRosomak napisał/a:
Dobra taka ogłuszona
bab chyba nie znasz,
ta zaraz się dojebie do swojego faceta, że to jego wina i niech przeprasza
qrchuck napisał/a:
Nadal się zastanawiam jakim cudem ten toporek jej tak odbił. Trzonkiem trafiła? Za chuja nie widać w tym filmiku z XXI w. kurwa nic co można nazwać "szczegółami"
Dokładnie trafiła trzonkiem wystarczy przyjrzeć się filmikowi
Rozłupałem dobrych parę tysięcy pieńków w życiu i nigdy mi się taka chora akcja, ani nawet nic podobnego nie zdażyło. A wiele miało różne powbijane metalowe pozostałości po łącznikach, zwłaszcza że kiedyś ściany z belek "tynkowało" się tak, że najpierw się do nich przybijało gwoździami takie małe drewniane paseczki, więc potem taki pieniek potrafił mieć 20 gwoździ na metr długości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów