Pół obrót jest najlepszy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
nucky napisał/a:
Większość komentujących i tak by dostała wpierdol i od jednego i od drugiego.
Znasz takie powiedzenie: nie osądzaj innych własną miarą?
Widać że to niedzielni fajterzy. (Nie żebym ja codziennie się napierdalał, ale bez przesady). Szybkość wyprowadzania ciosów i ich markowanie powalają. Każdy, kto nie ma refleksu stuletniego dziadka powaliłby ich jedną kontrą.
Pobili się o plastry do depilacji?
Ale cioty...
hipsterzy czy kloszardzi?
No kurwa, ja rozumiem nie umieć się bić, nie każdy jest do tego stworzony, lub po prostu nie chce, ale tak wypierdalać się o własne nogi to naprawdę trzeba być sparaliżowanym od pasa w dół...
Też tak napierdalam w boxie. Ale dopiero sie uczę przycisków bo wcześniej na padzie nie grałem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów