Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dawno już nie dymałem takiej "mało przytomnej", ale parę razy się zdarzyło i sobie chwalę. Tylko pedał by nie skorzystał (albo jakiś zniewieściały frajer).
To jest, pierdolony debilu, gwałt i szczerze ci życzę odsiadki z tego powodu. A pedałem to będziesz ty w pierdlu. Czy chxesz czy nie, Chociaz skoro lubisz nieprzytomne laski, to pewnie slabo z twoją samooceną, a jeszcze gorzej z twoją 8ceną u innych, wiec nie masz wyboru. Tylko typy i najebane laski. No ale czego ja sie spodziewam pokims, kogo moralnosci uczyli kurwa i gwalciciel.
To jest, pie**olony debilu, gwałt i szczerze ci życzę odsiadki z tego powodu. A pedałem to będziesz ty w pierdlu. Czy chxesz czy nie, Chociaz skoro lubisz nieprzytomne laski, to pewnie slabo z twoją samooceną, a jeszcze gorzej z twoją 8ceną u innych, wiec nie masz wyboru. Tylko typy i naj***ne laski. No ale czego ja sie spodziewam pokims, kogo moralnosci uczyli k***a i gwalciciel.
Co Ty kurwa pierdolisz, jaki gwalt, jakie nieprzytomne laski. Odstaw mefedron. Jak wstawiona lala chce sie dupczyc to sie dupczy - czy ktos tu rozmawia o spiacych najebanych ksiezniczkach z glowa w wiadrze? Coscie se niektorzy tutaj ujebali i wmowili ze laska jest nieprzytomna. Nie rozrozniacie nieprzytomnego od najebanego?
Pytanie kto jest wiekszym chujem - ten co sie bzyka z podpita laska (ktora daje dobrowolnie), czy podpita laska ktora na drugi dzien ma wyrzuty i chce kogos urobic w gwalt?
Dawno już nie dymałem takiej "mało przytomnej", ale parę razy się zdarzyło i sobie chwalę. Tylko pedał by nie skorzystał (albo jakiś zniewieściały frajer).
To mówisz, że Twoja stara już nie żyje?
Któregoś dnia to ty będziesz pół przytomny lub słabszy od gwałciciel i pamiętaj bys cioto nie zgłaszał tego na policję.
Bo tylko takie są w stanie Ci dać.
Ba pewnie jest tego zdania ze raz on sobie zamoczy a innym razem ktos w nim sobie zamoczy. Typowy nieudacznik tacy często kończą jako geje.
Któregoś dnia to ty będziesz pół przytomny lub słabszy od gwałciciel i pamiętaj bys cioto nie zgłaszał tego na policję.
Ba pewnie jest tego zdania ze raz on sobie zamoczy a innym razem ktos w nim sobie zamoczy. Typowy nieudacznik tacy często kończą jako geje.
Ty ale gdzie on napisał, że ruszył ją bez jej zgody? Dorabiacie sobie w główce własne historyjki bando zboczeńców pierdolonych
wolisz "mało przytomne" ponieważ z takimi "w pełni świadomymi" sobie nie radzisz? Co kto woli choć proponuję abyś nie podejmował pracy w prosektorium. Ja wolę gdy partnerka jest świadoma i aktywna;)
Już dawno cię nie jebali mało przytomnego, parę razy się zdarzyło i spoko, że sobie chwalisz. Tylko pies by nie skorzystał, (albo twój stary zrogowadzialy), chociaż mieli obaj i tak..
Jebany gwałciciel. Oby ci taki debil jak ty wyruchał córkę.
A ja bym ci srogo wyjebał ile bym dał rady dlatego że dziewczyną to zostaje w psychice takie postępowanie człowieku wgl jak można brać się za padline Frajer
czarna
chuj od razu po rozpoznaniu takiego cwela kosa w żebro i do utylizacji jebany podziemny bezdzietny golem z całego serca JEBAC
Albo mężczyzna, który ma honor nie tylko na koszulce ...
Już nie takich zniewieściałych frajerów widziałem u kogoś z rodziny, kto jest adwokatem. Skorzystali, poruchali, dziewczyna wniosła pozew o gwałt w stanie odurzenia alkoholem, a potem był jeden wielki płacz i zgrzytanie zębami "ja nie chciałem, ona chciała, ja nie wiedziałem bla bla bla".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów