18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (9) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
l................9 2013-05-04, 8:05
Kurwwwwwaaaa Ciasto jadlem, myslałem że będzie jeszcze sie ruszał czy co
Zgłoś
Grommash 2013-05-04, 8:07
Ciekawe czy znajdzie się jakiś specjalista od wielorybów, kto wyjaśni, dlaczego go tak rozjebało.

There's no time to discriminate, Hate every motherfucker, That's in your way
Zgłoś
VanillaBear 2013-05-04, 8:41
Kurwa, myślałem, że będzie fap, a to o prawdziwego wieloryba chodziło
Zgłoś
Nihilista 2013-05-04, 9:28 3
Arthas21 napisał/a:

Ciekawe czy znajdzie się jakiś specjalista od wielorybów, kto wyjaśni, dlaczego go tak rozjebało.

Fermentował sobie kolega wieloryb na słońcu, a ciśnienie nie miało którędy ujść. Niech będzie, jestem ekspertem.
Zgłoś
Leti 2013-05-04, 9:43 1
Arthas21 napisał/a:

no nie mów, że nie widziałeś klasyka:

w temacie:

sadistic.pl/prucie-wieloryba-vt189823.htm

tam było trochę gadane o tym

Lubię mówić ludziom, że mam serce małego chłopca. Potem mówię, że jest w słoiku na moim biurku. - Stephen King / 1750
Zgłoś
R................s 2013-05-04, 10:10
które części z wieloryba można jeść?
Zgłoś
Tassadar 2013-05-04, 10:15 2
Wieloryb leżał tam zapewne jakiś czas, zaczął gnić. Na sadisticu jest film z sekcji zwłok rozkładającego się ciała i widać jakie ma wzdęcia. Rozkładające organy produkują gazy które zbierają się wewnątrz jamy brzusznej, dopóki nie znajdą ujścia. Znalazły.

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
CYPRIAN 2013-05-04, 10:16
wieloryby wpadają na mielizny z powdu broni sonicznej którą testuje sie w oceanach
Zgłoś
troflix 2013-05-04, 10:40 82
W 2004 w Tajwanie morze wyrzuciło na brzeg kaszalota (żeby było śmieszniej, to po angielsku jego nazwa brzmi sperm whale )

Naukowcy postanowili skorzystać z rzadkiej okazji, aby dokonać autopsji. Denat został zapakowany na wielką naczepę - ekipie zajęło to 13 godzin, w załadunku udział wzięło 50 robotników i 3 dźwigi.

Niestety podczas transportu, w samym centrum miasta nastąpił wybuch. Wieloryba rozerwało i flaki rozlały się po ulicach, na samochodach i pieszych. Świadkowie mówią o ogromnym smrodzie. Prawdopodobnie w jego wielkim żołądku zebrały się naturalne gazy, które nie miały ujścia. Wielki balon w końcu strzelił.

Reszta wieloryba dotarła szczęśliwie do centrum badawczego.

zajebane z JM
Zgłoś
mash52 2013-05-04, 11:07
Lekcja pokazowa squirtu dla gimbazy
Zgłoś
pondito 2013-05-04, 11:28 1
Straty po obejrzeniu tego filmiku: klawiatura; dwie rolki papieru; 1 szpraj do okien marki Ajax; Vanish do prania dywanu; śniadanie. Autorze tego filmiku- nie żyjesz...
Zgłoś
Helmut 2013-05-04, 11:39 16
@pondito

Słaby jesteś jak rzygasz przy takim lajcie. Jak jakiś pedzio.
Zgłoś
Bad_Motherfucker 2013-05-04, 11:40
Stew napisał/a:

I przez tego "inteligenta" cała wioska miała zapewniony zapach zbuków na co najmniej tydzień

To jest normalne- zdechłego, wyrzuconego na brzeg wieloryba trzeba pokroić, inaczej będzie się rozkładał pół roku. Ciśnienie wytworzone wewnątrz naszego małego, płetwiastego przyjaciela powoduje owo majestatyczne wypierdalanie flaków na zewnątrz... Pobłądźcie chwilę na jutjubie, tam jest pełno takich nagrań. (o dziwo!) Mam kaca, więc się dalej nie rozpisuję...
Zgłoś
L................4 2013-05-04, 11:44 1
Zgłoś
Frostbourn 2013-05-04, 13:48
ale musialo jebac sakramencko
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów