📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Still better than korea
słaby zasięg, mały wybuch i po kazdym strzale wyrzutnię trzeba spowrotem kalibrować jak w przypadku armat w XIV wieku
pierdole ale beka z brudasów XD walą z "chójwicego" na polu ziemniakow!!!jak ktos jebnie drzwiami to też lecą allahy z gęby ?
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
Cała wioska się zebrała żeby zobaczyć to cudo niczym w Polsce ludzie przy stojącym ferrari na parkingu
Cóż, przynajmniej kombinują. Taki.. moździerz przeciwpancerny.
W sumie.. gdyby podrasować zasięg, i mocować na jakiejś stabilnej podstawie, to mogłoby się stać całkiem użyteczne.. tylko ta słaba szybkostrzelność.. bo pierdolnięcie ma niezłe.
W sumie.. gdyby podrasować zasięg, i mocować na jakiejś stabilnej podstawie, to mogłoby się stać całkiem użyteczne.. tylko ta słaba szybkostrzelność.. bo pierdolnięcie ma niezłe.
Wygląda jakby użyli beczki po Heinekenie
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów