📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
imgurek500 napisał/a:
Nie przesadzaj. Nie jest źle... tak 7/10
Nie? No to co ci przypomina kształtem dupcię ty kurwa pedał jesteś
guliusz napisał/a:
Ale o co tu chodzi?
To zależy.
Hetero widzą fajną dupę, a w tle jakiś samochód.
Pedały widzą fajny samochód, a w tle jakąś dupę.
Admini sadistica widzą fajny samochód, a w tle jakąś dupę.
Start tych dragów długo trwa , trzeba opony dobrze rozgrzać .
1. Fajna dupa
2. Dragster
Swoją drogą gdyby startowała toyota supra z najlepszym silnikiem kiedy powstał o oznaczeniu 2jz . To przegapił bym tyłek .
Słyszeliście kurwa jak ta jednostka brzmi ?
1. Fajna dupa
2. Dragster
Swoją drogą gdyby startowała toyota supra z najlepszym silnikiem kiedy powstał o oznaczeniu 2jz . To przegapił bym tyłek .
Słyszeliście kurwa jak ta jednostka brzmi ?
Pawehan napisał/a:
Nie? No to co ci przypomina kształtem dupcię ty kurwa pedał jesteś
OK, przeczytaj co napisałeś po swojemu jeszcze raz i przełóż na polski
Stary jakiś to materiał. Dziś obowiązkowo latarka w dupie przy legginsach.
Prosty napisał/a:
Ja podjaralem się strasznie, wypadek myślę, a tu tylko koniobijcy się cieszą, a niech mają . Chuj z nimi
Nie koniobijcy tylko normalni faceci a nie tacy co zamoczyli w jednej i czują się spełnieni, a pedalskie nawyki dają im radość z oglądania jakichś zabawek które są szybkie is prawiają przyjemność.
Wojtek76 napisał/a:
może się nie znam, ale to
nie przypomina ładnej , kształtnej dupci
Nie znasz się
Gruba dupa wszystko zasłoniła
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów