📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
"Podejrzewam, że mają w siedzeniach specjalne wgłębienie na jaja."
Zamiast baku mają schowek na jajca.
Zamiast baku mają schowek na jajca.
S3ba napisał/a:
Zawsze się zastanawiałem jakby sobie w TT poradzili cwaniacy z Moto GP. Nie odmawiam im umiejętności, ale bardzo chętnie bym zobaczył w tym wyścigu takiego Rossiego, , Pedrose, Lorenzo czy Haydena
Jeśli dobrze kojarzę, to Rossi się kiedyś wypowiadał, że jest pełen podziwu dla tych ludzi, bo sam nigdy by się nie odważyłem wziąć udział/jechać z taką prędkością przez takie tereny jak oni.
O ile mi wiadomo, to w wyścigu brali udział także zawodnicy MotoGP i Superbike'ów. Prawda jest taka, że nikt za to nie dostaje kupę siana, nikt nie staje się nagle sławny, wiara tam jeździ dla zabawy i dla adrenaliny, bo nie ma takich drugich zawodów.
Cytat:
wie ktos czy Guy Martin w koncu wygral
Nawet na podium nie stanal niestety... Najwiecej zebral Michael Dunlop bo az 4 zwyciestwa i jedno drugie miejsce. Podaje wyniki wszystkich klas:
iomtt.com/TT-2014/~/media/Files/2013/Downloads/Race%20Results/Champion...
Oraz najwazniejsze bo to przeciez sadistic, a nie serwis sportowy W tym roku podczas drugiego dnia cwiczen na zakrecie "Ballacyre" zginal 43 letni zawodnik z Japonii Yoshinari Matsushita. Wiem jeszcze o wypadku na gorskim odcinku otwartym dla turystow tylko nie wiem dokladnie co z kierowca.
Te motocykle nie mają baków, to są właśnie ich cohones , do nich podłącza się wężyk i te motocykle są napędzane ich testosteronem.
Tam co roku giną min. 2 osoby ... oglądałem film o TT
jakbym zaczął trenować 20 lat temu to też bym tak zapierdalał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów