Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
poczytaj czym jest butan, poźniej propan butan, później jak Ci mózg nie wybuchnie jak Twój butan
Propan, butan...
Uderz w stół a Janusz się odezwie. Przyznaj się, ile już tak "zaoszczędziłeś" ?? Ile z jednej butli klimatyzacji napełniasz brutusie ?!
Widziałem podobne zajście i przez pierwsze 20 sekund nie było wybuchu tylko z nieszczelnej klimy gaz poszedł nawiewem, do tego fajeczka i dostajesz palnikiem prosto na ryj. Dopiero po jakimś czasie nastąpiło pierdolnięcie. I faktem jest to, że jest to wina pseudo-mechanika, którego powinno się niezwłocznie rozstrzelać.
Możliwe że się czymś oblał, nie znam genezy całego zajścia dlatego wyraźnie napisałem, że OBSTAWIAM!
Sam jesteś Janusz a teraz możesz mnie pocałować w dupę i spierdalać na drzewo bo tam twoje miejsce.
A druga osoba oczywiście zamiast pomóc to spierdoliła...
nie spierdala tylko chce złapać lepszy kadr żeby co było na snapa wrzucić
Obstawiam awarie klimatyzacji napełnianej butanem.
BTW. Niestety jest to bardzo częsta praktyka w polskich warsztatach i komisach. Uważajcie na to bo wasze samochody stają się bombami na kołach.
W zależności od ilości posiadanego czynnika, cena napełnienia klimatyzacji waha się między 180 a 320 zł... gdy Janusz napełnia klimę butanem - 5zł !
Nie pierdol głupot, bo to nie jest możliwe, żeby przez butan tak się stało.
180-320zł to kosztowało, ale 2 lata temu, a za 5 lat będzie kosztować ponad 1000zł.
W obiegu jest teraz nowy czynnik (jako jedyny dozwolony!!) i uwaga! JEST WYBUCHOWY i trujący! I to w dużo większym stopniu niż butan, czy temu podobne czynniki.
Kobita!Zawsze panika i darcie japy. Nie wiem na co liczyles.
Gdzieś czytałem że ludziom się nie pomaga bo mają ręce i nogi i mózg - tylko pieskom i kotkom podobno trzeba pomagać, taka teoria pierogów.
Też byś spierdalał jak byś podpalił
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów