18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:37
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-27, 17:56
Wyskoczył ze szpitala
lergowiec • 2014-01-02, 23:44

Cytat:

Do wypadku doszło przed godziną 16 w niedzielę na obwodnicy Dębicy. Oplem vectra kierował 33-latek, obok niego siedziała 35-letnia żona, a samochodem podróżowało także ich dwoje dzieci: 13-letnia dziewczynka i roczny chłopiec.

- Kierowca zdecydował się na manewr wyprzedzania w miejscu, gdzie jest to zabronione. Mało tego. Droga jest w tym miejscu przedzielona wysepkami. Samochód jechał po pasie dla pojazdów jadących z naprzeciwka - relacjonuje Jacek Bator z dębickiej policji.

Szaleńczą jazdę przerwało ciężarowe iveco, w które uderzył czołowo rozpędzony opel. - Kierowca ciężarówki opowiadał, że widząc co się dzieje zwolnił, ale wypadkowi nie był w stanie zapobiec - mówi Mirosław Michno, prokurator z Dębicy.
Ranna kobieta i dzieci zostały zabrane do szpitala specjalistycznego w Rzeszowie, natomiast 33-latek został przewieziony do szpitala powiatowego w Dębicy. W najpoważniejszym stanie był roczny chłopiec.

Tomasz P. był przytomny i - jak wykazały badania - trzeźwy. - Został opatrzony i przyjęty na oddział ortopedii do sali na piątym piętrze, w której leżał już jeden pacjent - mówi Przemysław Wojtys, dyrektor dębickiego szpitala.

To właśnie z niej przed godz. 19 wyskoczył przez okno, popełniając samobójstwo. - Chwilę przed desperackim czynem oglądał w telewizji relację z pucharu świata w skokach narciarskich. Próbował też wykonać kilka połączeń pożyczonym od drugiego pacjenta telefonem, ale mu się to nie udało - mówi prokurator Michno. Wszystko wskazuje na to, żeprzed śmierci ą nie rozmawiał z ranną żoną o tym, w jakim jest stanie ona i ich dzieci. Kobieta sama zadzwoniła do szpitala i poinformowała o tym, że mąż ma problemy psychiczne.

- Lekarz zdecydował o przeniesieniu mężczyzny do innej sali. W chwli, gdy 33-latek wyskoczył przez okno, pielęgniarki już stały przy drzwiach z wózkiem, aby go zabrać. Zabrakło dosłownie kilkudziesięciu sekund - mówi Mirosław Michno.

Prokuratur bada m.in. to, czy do śmierci mężczyzny nie doszło z powodu zaniedbań w szpitalu oraz czy Tomasz P., który niedługo wcześniej spowodował wypadek, gdzie ucierpieli jego najbliżsi, był otoczony odpowiednią opieką.

- Jesteśmy szpitalem, a nie zakładem zamkniętym. Z wyjątkiem niektórych sal, każdy może podejść do okien i je otworzyć. Pacjent nie był stąd. Skąd mogliśmy wiedzieć o tym, że ma problemy psychiczne, skoro on sam o tym nie mówił? - pyta Przemysław Wojtys.

żródło:
gazetakrakowska.pl/artykul/1077578,najpierw-spowodowal-wypadek-potem-w...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support us

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!

Support us with PayPal
 already done / not interested
Grzyb18 2014-01-03, 21:33 1
Kurwa no nie. Nowego Haj Łeja rozpierdolił .
Zgłoś
SpaceInvaders 2014-01-03, 23:34
"- Chwilę przed desperackim czynem oglądał w telewizji relację z pucharu świata w skokach narciarskich."
Nasi słabo wypadli, to chciał potrenować i dostać się do kadry.
Zgłoś
muraaas 2014-01-04, 23:39
Selekcja naturalna.
Zgłoś
fruityguy 2014-01-04, 23:46
znajomy próbował wyprzedzić tira przez wysepke; skonczyło się na mandacie w wysokości połowy pensji i komplecie punktów
Zgłoś
Eth 2014-01-04, 23:51
Selekcji naturalnej trzeba pozwolic dzialac, zona rownie glupia skoro wiedzac o "problemach psychicznych" pozwalala mu prowadzic.
Skoro oboje rodzicow ma problemy z mysleniem, to dzieciaki tez pewnie obciazone genetycznie.
Zgłoś
Peposh 2014-01-05, 0:11
@mac80
Problemy psychiczne to nie urwana noga i nie zawsze je widać Mam kumpla z zaburzeniami, jakaś choroba dwubiegunowa albo jej odmiana. Na codzień spokojny, miły człowiek, ale jak mu szajba odwali(średnio raz na 2-3 lata) to odpierdala takie cuda, że klękajcie narody Ale auto prowadzi cały czas. Kiedyś nawet "na fazie" jeździł po całym mieście i opowiadał ludziom, że jest królem świata, dopóki ktoś nie wezwał panów z kaftanem.
Zgłoś
Nihil 2014-01-05, 0:26
Masz 13 lat - jedziesz z rodzicami i młodszym bratem, jest wypadek i to jest niezły cios w psychikę. A teraz dowiedz się że ojciec który spowodował wypadek zabił się chwilę przed tym jak mieli go zabrać bo jest niestabilny psychicznie. Rocznemu dziecku jeszcze ujdzie, z wiekiem dowie się prawdy, ale ta dziewczynka na start ma już przejebane. O matce nie wspomnę.

Nieźle to facet załatwił, nie ma co
Zgłoś
vrider 2014-01-05, 0:40 1
Problemy psychiczne są różne ... facet może nie wytrzymał napięcia tym ,że dał dupy podczas jazdy i ,że spowodował wypadek , który w sumie był dramatyczny żona , dzieci w szpitalu... coś m się w głowie zalęgło i wyskoczył przez okno... A głosy ,że psychol ma prawko i należy je mu odebrać są z dupy... chuja widzieliście a się wypowiadacie ...
Zgłoś
roughfuck 2014-01-05, 0:54
Jestem z Dębicy, podobno kolo chciał zabić siebie i rodzine w wypadku, a potem gdy to się nie udało wyskoczył od nas z 5 piętra. Pracowałem akurat i przejeżdżałem wtedy obok szpitala i taki ruch tam jakiś duży był policji etc.
Zgłoś
Blackow 2014-01-05, 2:08 1
Arab94 napisał/a:

Skoro był psycholem to skąd wiadomo, że wypadek to faktycznie był wypadek spowodowany jego głupotą podczas jazdy a nie świadome działanie? Może idiota chciał zabić siebie i rodzinę a jak się nie udało to sobie wyskoczył. Wyskoczył po transmisji skoków narciarskich a przed wypadkiem może oglądał F1

Znakomicie. Widzę, że zgłębiłeś już naturę chorób psychicznych i zaburzeń umysłowych. Wszyscy psychologowie, psychiatrzy, neurofizjologowie i filozofowie umysłu mogą sobie pozwolić na szklaneczkę martini w wygodnym leżaku. I jak zwykle taki debil cieszy się największym poklaskiem, dziatki moje biedne...
Zgłoś
Kamil90rts 2014-01-05, 8:29 2
Cytat:

Prokuratur bada m.in. to, czy do śmierci mężczyzny nie doszło z powodu zaniedbań w szpitalu oraz czy Tomasz P., który niedługo wcześniej spowodował wypadek, gdzie ucierpieli jego najbliżsi, był otoczony odpowiednią opieką.

ja pierdole co za kraj wsadza pielegniarke i lekarza za to ze sie jakis pojeb zabil
Zgłoś
sonico 2014-01-05, 9:25
jestem z Dębicy znam ten szpital i niejeden by wyskoczyl gdyby sie dowiedzial że będzie tam leczony
Zgłoś
Bociekk 2014-01-05, 10:14
Wypadek z moich stron, a jako, że jestem ekspertem, to się wypowiem.
Otóż, wypadek wydarzył się na prostym odcinku drogi. Zero jakichkolwiek zakrętów, asfalt w stanie idealnym, warunki na drodze również bardzo dobre. Odcinek jest prosty, i już z odległości ok. 1km widać wyjeżdżające z ronda samochody. Ponadto, tak jak widać na zdjęciu, jezdnia jest w tym miejscu oddzielona wysepką, więc nie wiem jak to zdarzenie można nazywać wypadkiem.
Od razu widać, że był to celowy zamach na życie swoje, i rodziny.
Całe szczęście, że trafił na ciężarówkę, a nie na jakieś osobowe, bo mógłby zabić jeszcze innych normalnych ludzi(pomijając swoją rodzinkę, bo wsiadli do samochodu prowadzonego przez idiotę chorego psychicznie).
Zgłoś
raven3run 2014-01-05, 10:49
Jako ekspert z Dębicy wypowiem się co ja wiem.
- koleś był psychiczny - podobno to nie pierwsza próba zabicia siebie i rodziny
- wypadek był spowodowany świadomie
- w szpitalu pod pretekstem rozmowy telefonicznej poprosił współpacjentów z sali o chwilowe wyjście, w celu przeprowadzenia prywatnej rozmowy.
- po dłuższej chwili dopiero ktoś wszedł, zorientował się, że kolesia nie ma.
- lot z 5 piętra zwykle kończy się śmiercią
- dobrze, że zabił tylko siebie, a nie niewinne dziecko, żone, i ew osoby postronne.
Zgłoś
miki_229 2014-01-05, 11:16
Moja Dębica piękna taka...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem