Pani dostała dyplom, dyplom niestety nie jest honorowany u każdego pracodawcy, ale pracę dostanie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Na dyplomie seksowne białe postacie, a w rzeczywistoaci brzydkie kurestwo, odpad genetyczny... I właśnie bambusow z takimi wyjebac do afryki, żeby budowali swój raj... 0 pomocy humanitarnej a wody zaminować
Kiedyś siedziałem na jakimś forum międzynarodowym o sexie.. i najśmieszniejsze jest to, że my w EU myślimy, że to w US jest pełno "interracial"; podczas gdy ludzie z US mówili, że u nich tego prawie nie ma, a to w EU się wszyscy pierdolą ze sobą jak króliki..
Tak, że teges - jedna dzida, która oszalała na punkcie czarnej pały nie jest specjalnie reprezentatywna.
Tak, że teges - jedna dzida, która oszalała na punkcie czarnej pały nie jest specjalnie reprezentatywna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów