📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To chyba szwecja
nie chyba tylko to jest szwecja
@Black_Garius
Rdza-Pedały
btw nie lubię punku ale ta piosenka jest cudowna!!!cała prawda o tych zniewieściałych pierdolonych szmatławcach.
Szliśmy kiedyś z chłopakami po Długiej w Gdańsku i minęło nas dwóch pedałów. Kumpel się obrócił, zerwał im uścisk i ze złowieszczą miną kopnął jednego z nich w dupę.Ja tego drugiego oplułem i wyjebałem w pysk.Przyjęli jeszcze kilka splunięć i liści(nie nie jesteśmy tępymi dresami).W pewnym momencie podszedł do nas facet- na oko ze 40 lat i mówi:
-ej no panowie we czterech na dwóch?
Ja na to: -ale to pedały są!
O on: -A to sorry i poszedł.
Przysięgam, że tak było naprawdę słowo w słowo.
Cudowne zachowanie Pana.
Bo jak ja kurwa powiem swojej córce jak kiedyś zobaczy dwóch całujących się pedałów?Przy dziecku nie mogę zareagować tak jak każdy powinien postąpić- tępić ich!
Rdza-Pedały
btw nie lubię punku ale ta piosenka jest cudowna!!!cała prawda o tych zniewieściałych pierdolonych szmatławcach.
Szliśmy kiedyś z chłopakami po Długiej w Gdańsku i minęło nas dwóch pedałów. Kumpel się obrócił, zerwał im uścisk i ze złowieszczą miną kopnął jednego z nich w dupę.Ja tego drugiego oplułem i wyjebałem w pysk.Przyjęli jeszcze kilka splunięć i liści(nie nie jesteśmy tępymi dresami).W pewnym momencie podszedł do nas facet- na oko ze 40 lat i mówi:
-ej no panowie we czterech na dwóch?
Ja na to: -ale to pedały są!
O on: -A to sorry i poszedł.
Przysięgam, że tak było naprawdę słowo w słowo.
Cudowne zachowanie Pana.
Bo jak ja kurwa powiem swojej córce jak kiedyś zobaczy dwóch całujących się pedałów?Przy dziecku nie mogę zareagować tak jak każdy powinien postąpić- tępić ich!
Zwyczajnie szczepan_gks - powiedz swojej córce że to pedały są i skop im jaja.
Nie pierdol się, w żadnym z możliwych przypadków
Nie pierdol się, w żadnym z możliwych przypadków
nie wiem nawet jak to kurwa skomentować.... ale coś muszę napisać, więc wyobraźcie sobie wszystkie najgorsze słowa obrazy jakie macie w głowie kiedy ich widzicie i to chyba wystarczy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów