Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"nie zapinam pasów, bo ja tam wole bezpiecznie wypaść"
No i jestem pewien że ma większą szanse przeżycia niż gdyby miał pasy zapięte. Przecież cała ta siła, która go wystrzeliła w przypadku zapiętych pasów by w ciągu ułamka sekundy zmieniła swój kierunek przy koziołkowaniu samochodu dając takie przeciążenia że zmieniłaby wszystkie wnętrzności w mielonkę. A tak, to jak dobrze upadnie to ma szanse.
Jesse... Ty chyba grzebiesz w czeluściach sadola. Post mi skasują, bo mi się grzebać nie chce, ale serio walisz tu co drugi film, który ma co najmniej rok, albo 10.
Ścigacie się o te piwa, jak w akcji pajacyk.
Skoro ja i inni dostają warny za takie teksty to i ty powinieneś. Jak piszesz, że dubel to go wskazujesz, jak nie to trzymasz gębę na kłódkę.
Ale go wyjebało
Ja tam widzę długie kłaki, posturę baby i coś jakby dzwony, albo to pasażerka albo baba za kółkiem
Przecież cała ta siła, która go wystrzeliła w przypadku zapiętych pasów by w ciągu ułamka sekundy zmieniła swój kierunek.
Kurwa z zmieniłaby kierunek. zwrot i zamieniłaby się w maszynkę do mielenia wnętrzności Ja pierdolę człowieku weź kurwa wróć się do LO na fizykę - tak mu ten brak pasów pomógł że z tą samą siłą co "o pasy" przyjebał o asfalt.
Skoro ja i inni dostają warny za takie teksty to i ty powinieneś. Jak piszesz, że dubel to go wskazujesz, jak nie to trzymasz gębę na kłódkę.
Ok, przeszukam 100.000 stron sadola, bo admin sam nie widział filmu, który przeszedł internet sto razy. A poza tym jesteś dzbanem, skoro nie widzisz tego, że Jesse pakuje stare filmy na siłę.
Jeśli nie mam ochoty zapinać pasów, to mam takie prawo, bo - teoretycznie - jestem wolny i mogę decydować o swoim życiu. Co się tyczy leczenia, to płacę składki i mam wyje*ane - musi mnie to spierdolone państwo leczyć na podstawie właśnie tego przymusu. Patologia polska chce "bezpłatnej" służby zdrowia ? Niestety, nic na to nie mogę poradzić, żyjemy w demokracji, czyli tyranii kretynów, którzy nie widzą alternatywy w prywatnej służbie zdrowia chociażby. Odbierają nam wolność pod pretekstem bezpieczeństwa. To samo Żydzi odjebali z plandemią.
Mieszasz wątki. Ja też jestem sfrustrowany i też wolę żeby człowiek sam decydował, czy może sobie dać w kabel, czy nie, ale tu chyba nie chodzi o wybór, tylko zwykłe prawa fizyki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów