Każdy znajdzie coś dla siebie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:28
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Koty są różne
- teraz popularne
Każdy znajdzie coś dla siebie.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pazuzu napisał/a:
Jprdl ale trzeba być życiowym przegrywem żeby kupować takie lalki, w dzisiejszych czasach wystarczy trochę wyglądać i umieć się wysłowić i można poderwać czy poznać do związku pełno fajnych kobiet.
Taa, fajne na chwilę, ale po dłuższym związku okazuje się że każda taka sama. Jak zaczynałem pracę w poprzedniej mojej firmie to w dziale mieliśmy 12 chłopa, każdy żonaty. Jak się po 4 latach zwalniałem to było 9 rozwodników. Każdy mówił to samo i tak samo był rozczarowany. Faceci cenią sobie stabilność i rodzinę szczególnie jak mają dzieci (wiadomo, że też sa tacy co maja na to wyrąbane). Natomiast jedna dziewczyna u nas jak się rozwiodla i ją zapytalem, dlaczego to powiedziała, że ma dość siedzenia w domu z tym samym facetem. Jak zapytałem, czy nie lepiej nad związkiem popracować bo mają małe dziecko, to się dowiedziałem, że liczy się jej szczęście w pierwszej kolejności. Kwintesencja zachodnich kobiet.
2000-3000 lat temu takie sceny na każdym targu niewolników, plus sprawdzanie zębów oczywiście.
Czopkiem w dupie jest Putina.
Za mną!!! Za mną mości panowie sadolscy !
Jedziemy tam? Jechać to ja na ręcznym mogę co najwyżej, mam 40 lat i nie mam na bilet na autobus miejski nawet.
FacioOdKrabów napisał/a:
Był taki gość dollcel na wykopie, co sobie kupił taką lalke, jakieś 5-10 tysięcy kosztuje.
5-10k to w sumie tanio 🤣. Każdy kto był w dłuższym związku z nieodpowiednią kobietą przyzna rację, że o wiele więcej pieniędzy się traci. Nie wspominając już o tym, że niektórzy muszą później wydać tysiące na leczenie psychiki .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów