Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wyszła razem z drzwiami...
Moim zdaniem puściła okrutnego bączura i zapaliło się od światła mijania
Pogodzę was chłopaki Rossja taki zjebany kaganiec nam na mordę założy, pomijam że samochód Łada to ma być dla bogatych, a normalny zallpierdala autobusem czyli cofamy się do biedy PRL. PiS to dla mnie dno, a Putin chce wprowadzić 3 lata więzienia za obrazę ZSSR a to już faszyzm. Naprawdę Ruskie to będzie niedługo koniec słowa, Białoruś nienormalny kraj, a Ukraina to rozrywka wielkich z russkiego kraju.
Im dalej na wschód tym większy analfabetyzm i komuna. Ile rubli dostajesz za to pierdolenie?
On autentycznie wierzy w to co pisze. Taki nieuleczalny przypadek.
Dziwne, że jeszcze nie wyemigrował do tej ojczyzny wolności ale się tu męczy, w tej rusofobicznej dyktaturze. Masochista jakiś.
a ci od nagrody nobla już sami przyjdą z propozycją
przyznania za pierwsze podpalenie gazu w środku butli
i spowodowanie wybuchu.
A jakie używanie będą miały tabloidy i portale
Papierz okrzyknie to cudem i tu akurat będzie miał rację
Ile to było?, ponad pierdylion debilnych podpisów do filmików?
Pogodzę was chłopaki Unia taki zjebany kaganiec nam na mordę założy, pomijam że samochód to ma być dla bogatych, a normalny zallpierdala autobusem czyli cofamy się do biedy PRL. PiS to dla mnie dno, ale Bodnar chcę wprowadzić 3 lata więzienia za obrazę LGBT a to już faszyzm. Naprawdę Ruskie to będzie niedługo wolność słowa, Białoruś normalny kraj, a Ukraina to rozgrywka wielkich upadłego kraju.
Niemcy już planują by znowu zająć tereny zachodniej Polski
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów