Uroczystość zakłóciła manifestacja Włodzimierza Knurowskiego, rolnika z gminy Iwkowa, który na znak protestu przeciw niesprawiedliwemu traktowaniu polskich rolników podeptał, a następnie wytarł buty w flagę Unii Europejskiej.
brawa dla rolnika!!
Rolnicy, jak zaczniecie płacić normalne podatki jak każdy obywatel to będziecie mieć głos. I do roboty kurwa, a nie dotacje chapać, zusu nie płacić i jeszcze narzekać! Mi jakoś kurwa nikt nic za darmo nie dał, a nie chodzę po konferencjach i nie zachowuje się jak psychol tylko zapierdalam, żeby coś mieć! Narzekać potrafi każdy!
Uwielbiam czytać ból dupy ludzi z miasta:) Wasi dziadkowie, rodzicie pouciekali do miasta bo na wsi był tak zapierdol że ręce odpadały, a socjalizm dał 8 godzin pracy, mieszkanko w bloku, wczasy...
A zanim jakiś debil napisze komentarz odnośnie sprawy z postu to polecam zapoznać się z sytuacją tego rolnika, może wasze małe mózgi wyciągną jakieś wnioski.
Wiec to moja wina że rodzice woleli opierdalać się w mieście, niż zapierdalać na wsi? Trzeba sobie radzić w życiu.
Ale najlepiej mieć pretensje do rolników że pracują i coś z tego mają .
No kurwa, flagę sobie podeptał- wszystko spoko, bo on się tak buntuje, ale za nazwanie od psychola będzie walczył o odszkodowanie. Też Unii nie chce, ale no chyba tylko bezrobotni z wyboru, ciapaci i cygaństwo wkurwia mnie bardziej niż pazerni rolnicy.Wojciech Włodarczyk miał z tego powodu nazwać go "psychicznie chorym", twierdzi jednak, że jego wypowiedź wcale tak nie brzmiała. Rolnik nie wyklucza, że sprawę odda do sądu.
w dupie byliście i gówno wiecie zawistne miastowe pizdy
Zabronił ci ktoś wyprowadzić się do miasta, leżeć chujem do góry i przy okazji zarabiać? Ojej no tak, nie masz wykształcenia ani pieniędzy, a twoi rodzicie dzień po dniu zaganiają do świniaków? Tak mi przykro.
Gówno masz między zębami wiejski parobie.