Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
(...)
I jak rozumiem jutro walisz pod marsz i kolegów. Powodzenia
No ja bardzo proszę o więcej tolerancji w tym dniu narodowego święta. Nie powinno nas obchodzić ilu kolegom będzie jutro walił, gdy już odpali wszystkie race, zdemoluje wóz TVN i pobije jakąś Julkę.
To raczej mina pisowskiego, spierdolonego elektoratu, gdy coraz rzadziej widzą w tv swoich idoli bez czarnego paska na twarzy i z pełnym nazwiskiem, nie ograniczonym do pierwszej literki.
Podobno Republika ma wykupić TVN
Korespondencji co pojechali relacjonować wybory w USA z trawnika myślą nad uzyskaniem azylu przy takim rozwoju wydarzeń
Ale smutny
mina jak jutro u lewactwa na widok Marszu Niepodległości
Ahhhahha 🤣🤣🤣🤣🤣 leci piwo 🍻, każdy lewak chodzi z taką miną od urodzenia bo wydaje mu się że myśli a tak naprawdę nie ma czym...🤣🤣🤣🤣🍻
Jest znieczulony i zpremedykowany palancie. Każdy koń po takim zastrzyku w żyłę wygląda podobnie.
I jak rozumiem jutro walisz pod marsz i kolegów. Powodzenia
palant to cię zrobił, to raz pecie
dwa, nie przenoś swoich pedalskich, lewackich fantazji seksualnych na innych
trzy, miłego |Dnia Niepodległości Polski lewaczku:lol:
Podobno Republika ma wykupić TVN
Wcale by mnie to nie zdziwiło, w końcu kasę mają, przez 8 lat pisowskiego reżimu nakradli i zdefraudowali według oficjalnych danych 100 miliardów złotych. Muszą się tylko przestępcy szybko uwinąć z zakupem, bo prokuratura i smutni panowie z wizytami o 6 rano mają pełne ręce roboty.
palant to cię zrobił, to raz pecie
dwa, nie przenoś swoich pedalskich, lewackich fantazji seksualnych na innych
trzy, miłego |Dnia Niepodległości Polski lewaczku:lol:
Oj oj. Plant się zdenerwował. Jak mi przykro
Ale smutny
jaka trzeba byc spierdolina z wygotowanym polityka mozgiem by wszedzie pluc cos o lewakach
takie larwy jak ty ciagna od zawsze kraj w dol i pierwsi leca donosic na wlasne wladze
Będziesz pan to jadł?
Ponoć przysmak, ale poszło jednak do kosza.
[ Dodano 2024-11-11, 12:06 ]
jaka trzeba byc spierdolina z wygotowanym polityka mozgiem by wszedzie pluc cos o lewakach
takie larwy jak ty ciagna od zawsze kraj w dol i pierwsi leca donosic na wlasne wladze
A dostałeś kiedyś w ryj od Kogucika?
[ Dodano 2024-11-11, 12:12 ]
Czy to nie jest okrucieństwo (psychiczne) wobec zwierząt, surowo zakazane na Sadolu?
Nie. Nie jest. Kastarcja ogiera jest normalnym zabiegiem chirurgicznym przeprowadzonym przez fachowego lekarza weterynarii. Ma na celu zapanowanie nad jego charakterem, ma pozwolić mu funkcjonować w stadzie i stajni.
Zabieg wykonywany jest w znieczuleniu i nie ma na żadnym etapie znamion okrucieństwa.
Co innego twoje wpisy na sadolu -tam można doszukać się okrucieństwa wobec innych użytkowników.
Geraldinio@ Cytuj
Nasrane masz w bani konkretnie, idź wypnij dupę może rudy cwel cię zerżnie jak lubisz
Ale smutny
prędzej twoja jak patrzysz w lustro
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów