📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Co jest kurwa, trup spleśniał?
kris1978 napisał/a:
Pierdolenie, pierdoleniem ale mógłby jakiś "znafca" napisać co to za syf
Kurwa zwykle odciski uprzednio nasmarowane jakimis masciami zeby je elegancko odparzylo i odeszly. Tyle filozofii.
Gdzie znajdę całość?
Durchfall napisał/a:
Fejk, lateks i plastelina, pełno takich gowien się pojawia
Moim zdaniem nie fejk. Ot, długo macerowane jakimś atredermem nagniotki.
Wrzuć w YT hasło plantar warts, jest tego masa. Stopy diabetyczne, mutacje wirusa brodawczaka itd. Tu ładnie odmoklo i lekko schodzi. W rzeczywistości trzeba sporo się namęczyc by to powycinać.
Kiedyś gdzieś widziałem w internetach po tych skarpetkach złuszczających taki efekt... łe...
kris1978 napisał/a:
Pierdolenie, pierdoleniem ale mógłby jakiś "znafca" napisać co to za syf
Twoja stara, jestę ekspertę.
Grymson napisał/a:
Kurwa zwykle odciski uprzednio nasmarowane jakimis masciami zeby je elegancko odparzylo i odeszly. Tyle filozofii.
Nie wydaje mi się. Odciski łatwo odchodzą od ciała a na filmie ciężko je oderwać. Zresztą ktoś już napisał, że to mutacja wirusa brodawczaka
Skrzek007 napisał/a:
Wrzuć w YT hasło plantar warts, jest tego masa. Stopy diabetyczne, mutacje wirusa brodawczaka itd. Tu ładnie odmoklo i lekko schodzi. W rzeczywistości trzeba sporo się namęczyc by to powycinać.
Po co ja to kurwa wpisałem!!!!, to od Baronessy to był soft
To nie grzyb tylko kurzajki debile.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów