Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dobrze jest być zydem i to jak was Polaki boli wielki Izrael
Idź pod prysznic ze swoim wielkim izraelem
Dobrze jest być zydem i to jak was Polaki boli wielki Izrael
To was boli ze nie jestescie w satnie zagnieżdzić sie tutaj jak kiedys .Przyjdzie czas ze kozojebcy zrobja z wami pozadek a wtedy kto wam pomoze jak wszyscy was nienawidza coo? Polin znowu ni nie te czasy juz nie wroca parchy.
Ja tam nie lubię jednych i drugich więc sobie wypraszam od wyzywanie mnie od beznapletowca
I jedni i drudzy sa beznapletowcami
Idź pod prysznic ze swoim wielkim izraelem
Aj Polaku. My mamy banki, instytucje finansowe, najwiecej nagród nobla. Z kawałka pustynii zrobilismy oazę z PKB nie wiele mniejszym od polski a wy co zrobiliście?
Ciekawe jak kiedys te kraje muzulmanskie zawiaza sojusze i rusza wyzwolic Palestyne z pod okupacji izraelskiej to co Zydki zrobia kto im pomoze i bedzie sie napierdalal za nich jak kazdy ich nienawidzi .
To was boli ze nie jestescie w satnie zagnieżdzić sie tutaj jak kiedys .Przyjdzie czas ze kozojebcy zrobja z wami pozadek a wtedy kto wam pomoze jak wszyscy was nienawidza coo? Polin znowu ni nie te czasy juz nie wroca parchy.
Kozojebcy porzadek
Jak typowo na Polaka, upośledzenie historyczne w formie. Te „kozojebce” próbowały już kilka razy wielki Izrael zniszczyć i za każdym razem coś naprawdę kiepsko im wychodzi . Nie potrafili zrobic tego 60 lat temu to tym bardziej nie udałoby im się dzisiaj. My mamy swój kawałek ziemi i nie potrzeba nam jakiejś polski. Zamieniliśmy pustynie w oazę bogactwa a wy nie umiecie nawet sklecić dwóch desek i cegieł bez kredytu od nas
Ciekawe jak kiedys te kraje muzulmanskie zawiaza sojusze i rusza wyzwolic Palestyne z pod okupacji izraelskiej to co Zydki zrobia kto im pomoze i bedzie sie napierdalal za nich jak kazdy ich nienawidzi .
No gdybyś coś w życiu poczytał prócz ceny Harnasia na sklepowej półce, to wiedziałbyś, że takie próby miały miejsce w przeszłości i w sumie Izrael poszerzał później terytorium kosztem agresorów.
No gdybyś coś w życiu poczytał prócz ceny Harnasia na sklepowej półce, to wiedziałbyś, że takie próby miały miejsce w przeszłości i w sumie Izrael poszerzał później terytorium kosztem agresorów.
Jak wujek SAM się wpierdalał w bliski wschód. Obecnie czekam aż arby się wzmocnią i odbiją Palestynę. Araby w przeciwieństwie do żymian nie wpierdalają się w sprawy Polski i nie mają roszczeń, jedynie musimy pilnować żeby było ich w naszym kraju jak najmniej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów