Krzysztofa z zespołu Orły
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
XasakkuX napisał/a:
Tak to się kończy jak się psychodeliki przedawkuje
Przedawkować możesz, jak masz w bani nie poukładane to się zjebie pod wpływem stresu xd
Najgłupszego dali do wywiadu czy ten był najmniej pijany ? Chuj wie... ;]
Niezły z niego orzeł
Ludzie ogarnijcie dupe
Redaktorka kazała mu przeczytać z kartki dialog na próbę, a że szmata często się wypowiada na sadistic, to przecinki i myślniki dla niej są obce
Kazała mu czytać z kartki na próbę, żeby przećwiczyć, a później puściła prewiev idiotka
Przecież wyraźnie słychać tam dialog rozmowy którą czyta tylko ten jeden zawodnik a rozmowa jest miedzy redaktorem a nim
Redaktorka kazała mu przeczytać z kartki dialog na próbę, a że szmata często się wypowiada na sadistic, to przecinki i myślniki dla niej są obce
Kazała mu czytać z kartki na próbę, żeby przećwiczyć, a później puściła prewiev idiotka
Przecież wyraźnie słychać tam dialog rozmowy którą czyta tylko ten jeden zawodnik a rozmowa jest miedzy redaktorem a nim
Z początku to jak Szpakowski ale potem napiera rozpędu niczym Kubica !
Ten pan jest po prostu bardzo silnie odurzony bardzo duża dawka narkotyków, albo jest WYRAŹNIE upośledzony umysłowo. Prawdopodobnie oba na raz.
Nie ładnie się z takich śmiać.
Nie ładnie się z takich śmiać.
Czyta z kartki, a czytać dobrze nie umie...
jak dla mnie to się nawciągał, trafił w taką a nie inną sytuacje i nie potrafi jej ogarnąć i pierdoli od rzeczy.. proste jak jebanie wystarczy mu popatrzeć w oczy... i nie sądze żeby coś czytał z kartki hahaha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów