Krzysztofa z zespołu Orły
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
XasakkuX napisał/a:
Tak to się kończy jak się psychodeliki przedawkuje
Przedawkować możesz, jak masz w bani nie poukładane to się zjebie pod wpływem stresu xd
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Niezły z niego orzeł
Kazała mu czytać z kartki na próbę, żeby przećwiczyć, a później puściła prewiev idiotka
Przecież wyraźnie słychać tam dialog rozmowy którą czyta tylko ten jeden zawodnik a rozmowa jest miedzy redaktorem a nim
Redaktorka kazała mu przeczytać z kartki dialog na próbę, a że szmata często się wypowiada na sadistic, to przecinki i myślniki dla niej są obce
Kazała mu czytać z kartki na próbę, żeby przećwiczyć, a później puściła prewiev idiotka
Przecież wyraźnie słychać tam dialog rozmowy którą czyta tylko ten jeden zawodnik a rozmowa jest miedzy redaktorem a nim
Prawie jakby dyktował telegram jebany.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Nie ładnie się z takich śmiać.
Nie ładnie się z takich śmiać.
Czyta z kartki, a czytać dobrze nie umie...
jak dla mnie to się nawciągał, trafił w taką a nie inną sytuacje i nie potrafi jej ogarnąć i pierdoli od rzeczy.. proste jak jebanie wystarczy mu popatrzeć w oczy... i nie sądze żeby coś czytał z kartki hahaha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów