📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Nie obrażajcie Smigolla
Klakier z tyloma piwami.Coś niesamowitego.
Pozdrawia jego ojczyste miasto Chojnów xD
Pozdrawia jego ojczyste miasto Chojnów xD
Myślałem, że tylko teściowa może mieć dwa zęby.
modzgi napisał/a:
Jako naczelny medyk na sadolu stwierdzam
Pan ten ma przed sobą 2 -3 lata życia - rozpoznanie po kolorze skóry, stanie psychicznym, oczach i budowie ciała, prawdobodobna padaczka alkocholowa - wybite zęby , krwiaki mózgu , konsumpcja denaturatu.
Każdy, kto choć trochę chlapnął chemii wie doskonale, że alkohol nie powinno być pisane przez "ch". Z drugiej strony, jeśli nie wiesz, jak pisać, to pisz niewyraźnie, ale nie z ortami...
lyga napisał/a:
już wiemy kto tego ukąsił
Jak można kogoś ukąsić w czoło?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów