20 lat temu tak by go spałowali, że na rowerze do końca życia nie mógłby jeździć
I dobrze by zrobili, bo takich kretynów powinno się napierdalać, w przerwie ich ciężkiej fizycznej pracy (przymusowej). To tylko same problemy, które trzeba utrzymywać.
Nie pierdolcie, ze policjant jest spoko... Jest chujowy bo nawet proste dziecko z ulicy nie czuje do niego respektu, wiec ciekawe co zrobi jak bedzie mial do czynienia z recydywistą. Niech spierdala do murzyńskiego przedszkola!
Bo kurwa prawo jest takie, że nawet przypierdolić takiemu idiocie nie może. Swoją drogą, wielki szacun dla kretyna, że z jego intelektem był w stanie nauczyć się jazdy na rowerze.
szacunek,szczery czy nie napewno okazesz,kiedy zwrocisz sie z prosba o kredyt
nie wiem jaką masz wizję na bankowość, ale powiem Ci że osobom ktore udzielaja kredytow jest zupelnie obojetne czy z szacunkiem czy z pogarda obnosi sie osoba od ktorej dostana prowizje za podpis;) a przyznanie kredytu zalezy od zdolnosci kredytowej ktorej nie wylicza sie na podstawie lizodupstwa:)
Nie pierdolcie, ze policjant jest spoko... Jest chujowy bo nawet proste dziecko z ulicy nie czuje do niego respektu, wiec ciekawe co zrobi jak bedzie mial do czynienia z recydywistą. Niech spierdala do murzyńskiego przedszkola!
Ty sobie nawet nie zdajesz sprawy jaka to niewdzięczna praca jest. Praktycznie nikt nie okazuje Ci szacunku tak jak jest pokaze to w tym filmiku, do tego stale to co robisz jest i tak źle oceniane. Jedynie z policjantów to nie szanuje tych z drogówki, bo naprawdę wlepiają mandaty za jakieś pierdoły (chociaż czasami słusznie) oraz policjantów co robią rewizje po osiedlach (tzw. straż miejska) i spisują np. za picie browara w miejscu publicznym. Spoko to ich praca oblookiwać teren czy coś się nie dzieje, ale często zatrzymują nie tych ludzi co powinni, ale to tylko moje skromne zdanie. Coś poważnie to brzmi, więc dodam to
I tak na koniec każdemu nie ogarniętemu:
Poczuj kiedyś ból zadany od policji za darmo tępaku, to wtedy zrozumiesz o co mi chodzi.
I tak na koniec każdemu nie ogarniętemu:
Poczuj kiedyś ból zadany od policji za darmo tępaku, to wtedy zrozumiesz o co mi chodzi.
Tja. Wpierdol od dresow jest lepszy, bo czestszy i nigdy za darmo.
Nie jaraj tyle tego zielska bo Ci gowno z mozgu robi.
Wydaje mi się, że czegoś nie rozumiesz... I skąd nagle wziąłeś temat pobicia przez dresów?? Wyrzucasz z siebie jakieś bolesne wspomnienia??
Aley_23 --> Co jutro w pracy znowu beda cie lapaly wyrzuty ze zostales policyjnym scierwem?
Nein, jedynie co może mnie złapać jutro to żal i ból w okolicach rowa po tym jak zobaczyłem kolejnego tępaka na tym portalu co oddałby się na real bandzie murzynów żeby dostać tutaj kilka wirtualnych piw.
serdel1,
Wydaje mi się, że czegoś nie rozumiesz... I skąd nagle wziąłeś temat pobicia przez dresów??:
Nie rozumiem po prostu ciaglego sadzenia sie na policje. A motyw wpierdolu od nich "za nic" jakos od razu kojarzy mi sie z o wiele czestsza okazja wpierdolu od zwolennikow JP (dresow )
serdel1, Wyrzucasz z siebie jakieś bolesne wspomnienia??
Coz za kulturalny przytyk
btw, tak, owszem, Ja pamietam radosne lata 90, kiedy policji praktycznie nie bylo, a z bloku na przystanek musialem ruszac biegiem bo po rozkwaszeniu w obronie wlasnej nosow paru dresom (modny byl kresz ) urzadzano na mnie polowania. Uwierz mi, nie bylo wesolo.
Dlatego tez wkurwia mnie to, ze teraz jak dostanie sie pala za darcie ryja w nocy na placu zabaw od razu ma sie pretensje, ze "za nic". A to, ze w wiekszosci dzielnic teraz dres nie odwazy sie w strachu przed policja "skroic" Cie na przystanku to tego juz sie nei docenia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów