Wymagany angielski na jako takim poziomie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Wymagany angielski na jako takim poziomie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dobry ten z piwem
-do you think it is a good country to live in?
-oh yes! compared to Poland...
-do you think it is a good country to live in?
-oh yes! compared to Poland...
Boszzz... angielski Seby jest koszmarny. Mówi, jak polski dyplomata z czasów Gomułki. Ale dokument spoko.
Kurwa, czy ja się przesłyszałem czy bezdomni w stanach dostają miesięcznie 2000 $ na życie?
no bez kitu... Fajnie, że takie coś zrobił. Szkoda tylko, że jego akcent jest mocno... wschodnio-europejski na poziomie gimnazjum
czesio12323 napisał/a:
jego akcent jest mocno... wschodnio-europejski na poziomie gimnazjum
Akcent na poziomie gimnazjum? My kurwa z tym akcentem mówimy wyraźnie i zrozumiale. To oni powinni mieć nasz akcent, a nie na odwrót.
Unemployed. Może mało wiem, ale pierwszy raz słyszę słowo "workless".
@grzess
mało wiesz to po prostu gra słów spleciona na szybko. work - praca, less - w połączeniu z rzeczownikiem oznacza czegoś ubytek, brak, w tym wypadku bezrobotny, mógł też użyć "jobless", na to samo by wyszło, i w sumie słówko "job" pasuje tu bardziej niż "work", bo jest bardziej po "american-english". Ale tego w polskiej pożalsięboże szkole się nie nauczysz. Wkuwasz tylko słówka na pamięć, a potem jak przychodzi do właściwej rozmowy to połowę zapomnisz.
Co do wywiadu: widać że po części sami sobie zgotowali ten los. Jedna rzecz im się spieprzyła, zaczęli pić i stracili wszystko. U nas? U nas są ludzie wytrwalsi, dlatego nasi bezdomni to zwykłe żule którym nie zależy, ci tutaj chociaż mówić potrafią i jakoś patrzą tak beznamiętnie, ale wiem że gdyby chcieli się wziąć za siebie to by dali radę się podnieść, bo nie wyglądają na tak tępych jak nasi zapici w trzy dupy i po skonczonej podstawowce bezdomni, którzy zwalają wszystko na złośliwość losu. Bullshit.
mało wiesz to po prostu gra słów spleciona na szybko. work - praca, less - w połączeniu z rzeczownikiem oznacza czegoś ubytek, brak, w tym wypadku bezrobotny, mógł też użyć "jobless", na to samo by wyszło, i w sumie słówko "job" pasuje tu bardziej niż "work", bo jest bardziej po "american-english". Ale tego w polskiej pożalsięboże szkole się nie nauczysz. Wkuwasz tylko słówka na pamięć, a potem jak przychodzi do właściwej rozmowy to połowę zapomnisz.
Co do wywiadu: widać że po części sami sobie zgotowali ten los. Jedna rzecz im się spieprzyła, zaczęli pić i stracili wszystko. U nas? U nas są ludzie wytrwalsi, dlatego nasi bezdomni to zwykłe żule którym nie zależy, ci tutaj chociaż mówić potrafią i jakoś patrzą tak beznamiętnie, ale wiem że gdyby chcieli się wziąć za siebie to by dali radę się podnieść, bo nie wyglądają na tak tępych jak nasi zapici w trzy dupy i po skonczonej podstawowce bezdomni, którzy zwalają wszystko na złośliwość losu. Bullshit.
Bo tylko w komunizmie nie ma bezdomnych
Teraz sobie poczekam aż się rozpęta shitstorm i gimbaza dostanie sraczki żeby udowodnić jak bardzo się mylę
PS: W Chinach jest teraz zjazd 18. partii komunistycznej. Jak kogoś ciekawi jak to wygląda to daję linka:
http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/zjazd-komunistycznej-partii-chin-na-zdjeciach,5302100,13097840,fotoreportaz-maly.html
Teraz sobie poczekam aż się rozpęta shitstorm i gimbaza dostanie sraczki żeby udowodnić jak bardzo się mylę
PS: W Chinach jest teraz zjazd 18. partii komunistycznej. Jak kogoś ciekawi jak to wygląda to daję linka:
http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/zjazd-komunistycznej-partii-chin-na-zdjeciach,5302100,13097840,fotoreportaz-maly.html
DUST DEVIL napisał/a:
Bo tylko w komunizmie nie ma bezdomnych ]
W PRL (chociaż to ponoć nie był komunizm) nie było bezrobotnych, a bezdomnych nie było widać, bo istniał powszechny nakaz pracy.
Koniec Świata napisał/a:
W PRL (chociaż to ponoć nie był komunizm) nie było bezrobotnych, a bezdomnych nie było widać, bo istniał powszechny nakaz pracy.
kurwa bez takich mądrości z lewicowego zina, kserowanego w biurze lokalnego posła/pedała z sld. czy PRL gdyby go nie rozjebała od środka SBcja, (która w rzeczywistości przejęła władzę po 89) przetrwał by do dzisiaj dzięki takiej genialnej ekonomii?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów